Αντί να αγοράζει, πουλούσε πετρέλαιο σε ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων ένας οδηγός φορτηγού γνωστής αλυσίδας S/M.

Αμφότεροι συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Το περιστατικό συνέβη στα Καμένα Βούρλα.

Ο 41χρονος οδηγός πήγε, όπως δημοσιεύει η zougla.gr, στο πρατήριο ιδιοκτησίας του δεύτερου δράστη και αφαίρεσαν από το ρεζερβουάρ του φορτηγού ποσότητα πετρελαίου κίνησης την οποία μετάγγισαν σε δεξαμενή αποθήκευσης Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiastar.gr όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας η συνδιαλλαγή έγινε με χρηματική αμοιβή.

Επίσης μετά από έρευνα των αστυνομικών, βρέθηκε στην κατοχή του 41χρονου και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ, το οποίο όπως προέκυψε προερχόταν από την πώληση ποσότητας πετρελαίου στον πρατηριούχο, που είχε γίνει κατά το παρελθόν, με την ίδια διαδικασία.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 42χρονου με την ποσότητα πετρελαίου που έφερε στην δεξαμενή του καθώς επίσης ένα λάστιχο άντλησης πετρελαίου και μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook