Την πρώτη του νίκη στο φετινό Περιφερειακό πανηγύρισε ο Μινώταυρος στις Μουρνιές, την Κυριακή το απόγευμα, κερδίζοντας με το «φτωχό» 1-0 τον Ρεθυμνιακό.

Ο αρχηγός των «πρασίνων», Χρήστος Νταγκουνάκης, ήταν αυτός που… υπέγραψε το «τρίποντο» με κεφαλιά στο 21’ μετά από σέντρα του Βαρδάκη.

Οι φιλοξενούμενοι από το 69’ έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής με 2η κίτρινη του Μπαρκάτσα.

Στο ντεμπούτο του Μιχάλη Βουράκη στον πάγκο του ο Ρεθυμνιακός παρουσιάστηκε πιο επικίνδυνος στο α’ μέρος με τον Τζιλιγκάκη να απειλεί με μακρινά σουτ στο 9’, στο 26’ και στο 43’, όπου στην πρώτη περίπτωση «σημάδεψε» το δοκάρι, στην δεύτερη έστειλε την μπάλα άουτ και στην τρίτη είδε τον Συροκάκη να αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ και ο Αλεξάκης στο 31’ αστόχησε από καλή θέση.

Ο Μινώταυρος στην επανάλψη είχε μία καλή στιγμή με τον Ψαράκη στο 70’, ενώ στο 92’ ο Καλαϊτζάκης δέχτηκε κίτρινη για «θέατρο» αν και φάνηκε να ανατρέπεται από τον Σαριδάκη.

Μινώταυρος (Βασίλης Παπαδάκης): Συροκάκης, Καράκης, Βαρδάκης, Μαρινάκης, Πατεράκης, Τζαγκαράκης, Τσικουδάκης (63’ Κοκολάκης), Νταγκουνάκης (82’ Βακαλουνάκης), Δημούσης, Καλαϊτζάκης, Ψαράκης (91’ Γκούντελος).

Ρεθυμνιακός (Μιχάλης Βουράκης):  Μακρυδάκης, Μπαρκάτσας, Δασκαλάκης, Σαριδάκης, Μουντζούρης, Τζιλιγκάκης (83’ λ.τρ. Μ. Σπανουδάκης), Λαζαρίδης (22’ λ.τρ. Ξενάκης), Μωραΐτης (91’ Μπαλωμενάκης), Αλεξάκης, Α. Σπανουδάκης, Κολυβάκης. 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook