Στην έκθεση του Λος Άντζελες εμφανίστηκε το C70 Inscription Edition, μία ειδική έκδοση του σουηδικού μοντέλου, η οποία θα παραχθεί μονάχα σε 2.000 (συλλεκτικά) κομμάτια.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τα σχέδια Volvo για το μοντέλο που θα διαδεχθεί το C70, καθώς το τελευταίο θα σταματήσει να παράγεται από το 2013 όταν και θα κλείσει το εργοστάσιο του Uddevalla της Σουηδίας. Μέχρι τότε υπάρχει καιρός και αυτές τις ημέρες, στην έκθεση του Λος Άντζελες, η Volvo παρουσίασε μια ειδική έκδοση του μοντέλου της. Λόγος γίνεται για το C70 Inscription Edition, το οποίο προσφέρεται σε τρία χρώματα: δύο μαύρα (Black Stone και Black Sapphire) και ένα άσπρο (Ice White).

\"http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/390/NEWS/C70-LA.jpg\"

Η εξωτερική μορφή του ιδιαίτερου αυτού C70 καθορίζεται από τη βαμμένη μάσκα, τις μαύρες ζάντες των 18 ιντσών και τα φώτα ημέρας LED που περιβάλλονται από χρώμιο. Στο εσωτερικό, πάλι, συναντάμε επενδύσεις Sovereign Hide, δερμάτινη επένδυση στο ταμπλό και λεπτομέρειες από αλουμίνιο.

Η παραγωγή του C70 Inscription Edition θα περιοριστεί στα 2.000 αντίτυπα, ενώ η εν λόγω έκδοση θα μπορεί να παραγγελθεί με όποιον από τους κινητήρες της γκάμας επιθυμεί ο πελάτης.

(autotriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook