Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Γιούχτας και ΠΑΟΚρουσώνα στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 29΄ όταν μετά από σέντρα του Θεοδωράκη ο Κουράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλομοίρη.

Στο 37΄ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚρουσώνα απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ το φάουλ του Βιτώρου κρατώντας το 0-1 για την ομάδα του. Ότι δεν κατάφερε ο Βιτώρος στο 37΄ το πέτυχε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 48΄ όταν με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Στο 64΄ ακυρώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης γκολ του Σαλταπίδα για τον ΠΑΟΚρουσώνα ως οφσαϊντ ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους.

Γιούχτας (Μηνάς Πίτσος): Καλομοίρης,Σταυρακάκης, Χαλκιαδάκης (59’ Φερεντίνος), Σελινιωτάκης, Ιερωνυμάκης, Γενιτσαρίδης, Καλομοίρης, Κασσωτάκης (69’ Δρακούλης), Βιτώρος, Γιακουμάκης (79’Μαραγκουδάκης), Καρβελάς

Creta Pergola ΠΑΟΚ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Χωραφάκης, Κάββαλος, Θεωδωράκης, Μακατουνάκης, Οικονόμου, Κουράκης Ν. (του Μιχ.), Λυκούδης, Γεωργόπουλος (λ.τ. 49’Σαλταπίδας), Κουράκης Ν.(του Ιω.), Μαμουλάκης (86’ Μπέρκης), Σταυρακάκης (70’Μπαράς)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook