Το γκολ του Μιχάλη Αργυράκη στο 85’ έδωσε στην Επισκοπή την σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Ηροδότου στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Αυτό ήταν το δεύτερο «τρίποντο» για την ομάδα του Γιώργου Ξηράκη, ενώ το συγκρότημα του Νίκου Ανδριανάκη από την άλλη υπέστη την πρώτη του ήττα.

Στο 54’ το βολέ του Κελαϊδή κατέληξε σε «ασσίστ» στον Ταμάμη, που πρόλαβε στην έξοδο τον Ζαφείρη πλασάροντας σωστά για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 2-0 αλλά τα δοκάρια σταμάτησαν τις προσπάθειες των Κατσαμά (57’) και Ταμάμη (69’).

Στο 79’ ο Παπαδάκης με ιδανική εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1-1, αλλά η χαρά των φιλοξενουμένων δεν κράτησε πολύ, μιας και στο 85’ ο Κοζανίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αργυράκης με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 2-1.

Επισκοπή (Γιώργος Ξηράκης): Κελαϊδής, Ζαμπετάκης (90' Μαραθιανός), Καμινιώτης (73’ Βελονάκης), Αργυράκης, Β. Κατσαμάς, Φραντζεσκάκης (83' Αντιασβίλι), Γωνιωτάκης, Κεφαλούκος, Ταμάμης, Κοζανίδης, Μπαστάκης.
Ηρόδοτος (Νίκος Ανδριανάκης): Ζαφείρης, Κοζυράκης, Κ. Μαγάκης, Μαυρίδης, Χαρίτος, Κώττης, Φράγκος, Κοκκινάκης, Παπαδόπουλος (89' Μωραΐτης), Παπαδάκης, Χαντζής (83' Γιαννακάκης).Λευτέρης Αντωνακάκης