Τα σοβαρά διαιτητικά λάθη που έκανε ο Κωνσταντινέας εις βάρος του Εργοτέλη στην ήττα με 2-1 από την Κέρκυρα όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσαν να τα αφήσουν ασχολίαστα οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας.

Για αυτό τον λόγο με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Κυριακή διαμαρτύρονται εντόνως για την διαιτησία του Κωνσταντινέα στο ματς με την Κέρκυρα καλώντας την ΚΕΔ να τιμωρήσει παραδειγματικά τον Μεσσήνιο ρέφερι.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Τελικώς, είναι πολλοί εκείνοι που έχουν εκλάβει ως αδυναμία την ενωτική στάση μας να μην αντιδρούμε με διαδοχικές ανακοινώσεις έπειτα από διαιτητικά λάθη. Πιστεύαμε πραγματικά μέχρι χθες ότι τα περισσότερα λάθη ήταν ανθρώπινα.
Ωστόσο, μάταια κάναμε υπομονή και αποφεύγαμε τις πονηρές σκέψεις. Η χθεσινή παρουσία του Κωνσταντινέα στην Κέρκυρα μας στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα: ακόμα κι αν υπάρχει η πρόθεση, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι για να δημιουργήσουμε μια αξιόπιστη ελληνική διαιτησία.

Δυστυχώς, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία μέσω της διαιτησίας για να ξεφύγουν από την ανωνυμία του αρτοποιείου, της σπανακόπιτας και της μουσταλευριάς. Τα καταφέρατε περίφημα κύριε Κωνσταντινέα! Όλοι πλέον μιλούν για εσάς!

ΥΓ. Περιμένουμε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να πάρει θέση για τον συγκεκριμένο διαιτητή και να ενημερώσει σχετικά όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook