Την Έρρικα Πρεζεράκου φαίνεται πως έχουν χτυπήσει τον τελευταίο καιρό τα βέλη του έρωτα. Η γνωστή αθλήτρια και νικήτρια του “Dancing with the stars” βρήκε το άλλο της μισό στα μάτια του επιχειρηματία του real estate Ιερώνυμου Κοντονή.
 
Όπως αποκάλυψε η ίδια η Έρρικα στην “Real Life” αυτή η περίοδος που διανύει είναι από τις πιο ευτυχισμένες. “Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή! Αυτήν την περίοδο αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε ισαρροπία”, είπε και πρόσθεσε: “Ξυπνάω κάθε πρωί και χαμογελάω! Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι γεμάτη κι εύχομαι αυτό που ζω να το αισθανθούν και όλοι οι άλλοι”.

\"\"

 
Η σχέση της με τον επιχειηματία του real estate που δραστηριοποιείται στα νότια προάστια μετρά λίγο καιρό και γι\’ αυτό η γνωστή αθλήτρια προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ. “Θα σου πω μόνο ότι αρκεί να βλέπεις καθαρά τα “θέλω” σου και τότε το σύμπαν συνωμοτεί για να σου φέρει αυτό που θες”, ανέφερε και αποκάλυψε ότι ο έρωτάς της με τον Ιερώνυμο δεν ήταν κεραυνοβόλος. “Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν με την πρώτη στροφή!”, είπε και πρόσθεσε πως από το μυαλό της περνά ακόμη και το ενδεχόμενο του γάμου.

\"\"

 
Τέλος, μιλώντας για τα επόμενα σχέδιά της, ανέφερε πως συνεχίζει δυναμικά την προώθηση του προγράμματος γυμναστικής “Replace” κι ότι αυτές τις μέρες ετοιμάζεται να φύγει στη Μάνη για το μάζεμα της ελιάς που συνηθίζει να κάνει με την γιαγιά της.

(Tlife)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook