Ο 36χρονος κομμωτής Wang Xiaoyu ζει και εργάζεται στην πόλη Changsha όπου διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια ένα από τα καλύτερα κομμωτήρια της περιοχής. Ανήσυχο πνεύμα και δημιουργική προσωπικότητα δεν εφησυχάζει ποτέ και προσπαθεί διαρκώς να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις που αφορούν στη δουλειά του. Κι αυτό, βέβαια, δεν έχει να κάνει μόνο με το στιλ στο κούρεμα, στο χτένισμα ή στις βαφές αλλά συνδέεται άμεσα και με τον τρόπο που προβάλλει και προωθεί τη δουλειά του.

\"perierga.gr

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, αποφάσισε να συνδυάσει την αγαπημένη του πολεμική τέχνη, το kung fu (με το οποίο ασχολείται πάνω από 18 χρόνια), με την κομμωτική, επιλέγοντας να χτενίζει και να κουρεύει τους πελάτες του… ανάποδα! Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Με το κεφάλι κάτω και τα πόδια… επάνω, ο Wang χειρίζεται με μεγάλη επιδεξιότητα την χτένα και το ψαλίδι, δημιουργώντας απίθανα «κεφάλια» και προκαλώντας την έκπληξη του κόσμου.

\"perierga.gr

«Οι γυναίκες είναι από τη φύση τους ανήσυχα πνεύματα και πειραματίζονται με τα μαλλιά τους. Είναι τολμηρές στις αποφάσεις τους και συνήθως ακολουθούν πιστά ό,τι τους προτείνεις. Άλλωστε η κομμωτική χρειάζεται φαντασία, έμπνευση και δημιουργικότητα για να έχεις ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα που θα ενθουσιάσει. Κι όταν αυτό συνδυάζεται με την πρόκληση, τότε η επιτυχία είναι σίγουρη! Όλες θέλουν να είναι μοναδικές και εγώ τους προσφέρω αυτό που επιθυμούν από την αρχή ως το τέλος», λέει ο Wang με νόημα.

\"perierga.gr

Κι αν τώρα νομίζετε πως είναι λίγες οι τολμηρές πελάτισσες που επιλέγουν να κουρευτούν… ανάποδα, στο perierga.gr διαβάζουμε ότι οι ουρές που σχηματίζονται καθημερινά έξω από το κομμωτήριο του «προχωρημένου» κομμωτή αποδεικνύουν πως υπάρχουν αρκετές «τολμηρές» που εμπιστεύονται στον Wang όχι μόνο τα μαλλιά τους αλλά και τη… σωματική τους ακεραιότητα, χωρίς κανένα φόβο… αλλά με πολύ πάθος!!!

 \"perierga.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook