Οι κολακευτικές δηλώσεις του προέδρου του Θρασύβουλου, Σωτήρη Μασούρη, για τον Πλατανιά σίγουρα σκόρπισαν ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας, με τους ανθρώπους της να βλέπουν ότι αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνουν.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στην οποία αναφέρεται και στις δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη της ομάδας της Φυλής:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ευχαριστεί θερμά το φίλαθλο κόσμο των Χανίων, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας έδωσε δυναμικό παρών, ενισχύοντας το έργο και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών να φτάσουν στη νίκη επί του ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ.

Πάγια θέση της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ήταν και συνεχίζει να είναι πως το ποδόσφαιρο αποτελεί διασκέδαση και ψυχαγωγία και σε καμία περίπτωση, το όχημα για οτιδήποτε είδους ενέργειες θα μπορούσαν να βλάψουν ή να προσβάλλουν το άθλημα. 

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ αισθάνεται υπερήφανη που ο φίλαθλος κόσμος των Χανίων είναι αυτής της κουλτούρας και νοοτροπίας και τον προσκαλεί στα παιχνίδια που ακολουθούν στην πορεία του πρωταθλήματος, με την ίδια θέρμη, να υποστηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι στην επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του ΠΛΑΤΑΝΙΑ, το γήπεδο του Μάλεμε θα είναι αυξημένης χωρητικότητας καθώς οι εργασίες για την κατασκευή της νέας κερκίδας ξεκίνησαν και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ολοκληρωθούν εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος.

Τέλος, η ΔΙΟΙΚΗΣΗ της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ είναι πολύ ικανοποιημένη για τις κολακευτικές δηλώσεις που υπήρξαν από τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ, κ. Σωτήρη Μασούρη, γεγονός που αποδεικνύει ότι το έργο που επιτελεί η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται».


Λευτέρης Αντωνακάκης  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook