Ο Νίκος Παπανικολάου με τους 23 πόντους που σημείωσε κόντρα στον Ηλυσιακό ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του και την βοήθησε τα μέγιστα για να πάρει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι επιδόσεις του στο συγκεκριμένο ματς κατά συνέπεια δικαίως και τον ανέδειξαν σε MVP της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας μπάσκετ των ανδρών.

Ο 26χρονος φόργουορντ μιλώντας για τη νίκη της ομάδας του αλλά και την προσωπική του απόδοση τόνισε : «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Όταν αγωνίζεσαι στην έδρα σου και μάλιστα κόντρα σε ομάδες που έχουμε θεωρητικά τους ίδιους στόχους, δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα, καθώς στο τέλος δεν ήμασταν καλοί και κινδυνέψαμε αρκετά. Ουσιαστικά κερδίζουμε ακόμα μία εβδομάδα δουλειάς, να προετοιμαστούμε κατάλληλα για ν’ αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα», είπε ο Νίκος Παπανικολάου και πρόσθεσε: «Καθοριστική ήταν και η συμβολή του κόσμου, που μας στήριξε για ακόμα μία φορά. Τον θέλουμε κοντά μας και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον ικανοποιούμε. Όσο για τον τίτλο του MVP, χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου δεν θα μπορούσαν να καταφέρω κάτι. Σίγουρα και αυτοί έχουν το δικό τους μερίδιο σ’ αυτό το βραβείο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook