Στον Εργοτέλη είναι ακόμη νωπές οι μνήμες από τα τραγικά διαιτητικά λάθη του Κωνσταντινέα στο ματς με την Κέρκυρα και φαίνεται ότι σκέφτονται να προχωρήσουν μέχρι τέλους το θέμα με τον Μεσσήνιο ρέφερι.

Οι άνθρωποι της κρητικής ΠΑΕ έχουν συντάξει ήδη μια επιστολή διαμαρτυρίας την οποία είναι έτοιμοι ίσως και την Τρίτη να την στείλουν στην ΚΕΔ ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του διεθνή διαιτητή που αφαίρεσε με τις αποφάσεις του το δικαίωμα στον Εργοτέλη να διεκδικήσει κάτι καλό στην Κέρκυρα.

Πέρα από τον Κωνσταντινέα στον Εργοτέλη είναι αναγκασμένοι σε αγωνιστικό επίπεδο να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην επόμενη καθοριστική αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής όπου η κρητική ομάδα φιλοξενεί στο Παγκρήτιο Στάδιο τον ΠΑΣ Γιάννινα και μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις.

Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει ήδη δύο δεδομένους απόντες για το ματς με τους Ηπειρώτες καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα ο Τζούνιορ που αποβλήθηκε στην Κέρκυρα και ο Γιοβάνοβιτς που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής από τις τέσσερεις κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσεις στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από εκεί και πέρα κατά την διάρκεια της εβδομάδας θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Σέρχιο Λεάλ που αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από το ματς της Κέρκυρας, ενώ στον αντίποδα οι Ολίσε και Χαντί που δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τους «Φαίακες» έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους και είναι στη διάθεση του προπονητή του Εργοτέλη για το ματς του Σαββάτου. Η προετοιμασία του Εργοτέλη θα συνεχισθεί την Τρίτη το πρωί με προπόνηση η οποία θα ξεκινήσει στις 11:30.

Δεν παίζει με Δόξα Δρ. ο Χίμπλιγκερ

Στο μεταξύ πέρα από την κόκκινη κάρτα του Τζούνιορ το παιχνίδι στην Κέρκυρα έφερε ακόμη μια απώλεια για τον Εργοτέλη , καθώς ο Χίμπλιγκερ συμπλήρωσε τέσσερεις κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με μια αγωνιστική την οποία και θα εκτίσει στην 13η αγωνιστική και την εντός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook