Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη ο ΟΦΗ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να ανασυνταχθεί εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης που ακολουθεί στο ΟΑΚΑ με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ουκ ολίγα προβλήματα να αντιμετωπίσει για αυτό το παιχνίδι καθώς πέρα από τις δεδομένες απουσίες των Ταυλαρίδη και Μάντζιου που αποβλήθηκαν στο ματς με τον Άρη, εξαιρετικά αμφίβολή είναι και η συμμετοχή του Μπουλούτ που αποχώρησε από το Κυριακάτικο παιχνίδι με τράβηγμα στον δικέφαλο.

Έτσι στον ΟΦΗ αν δεν παίξει και ο Μπουλούτ υπάρχει πλέον μεγάλο πρόβλημα τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στο αριστερό άκρο όπου έχει αγωνιστεί μέχρι τώρα ο Τούρκος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ.

Για το κέντρο της άμυνας υπάρχει η λύση του Σόουζα που έχει επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα, και ίσως και του Χαριτωνίδη που επέστρεψε την Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα μετά από πολύμηνη απουσία από την εγχείρηση που είχε υποβληθεί στο γόνατο. Όσο για το αριστερό άκρο της άμυνας προορίζεται ο Βάντο που πλέον είναι απόλυτα έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα ενώ υπάρχει και η λύση του Μονιάκη από τον πάγκο που όμως μέχρι τώρα δεν είναι στις βασικές επιλογές του Αναστόπουλου.

Η προπόνηση της Δευτέρας αφιερώθηκε σε χαλάρωμα για τους παίκτες που έπαιξαν κόντρα στον Άρη και σε κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ενώ για την Τρίτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα. Η πρωινή προπόνηση θα γίνει σε δύο γκρούπ , ενώ στην απογευματινή θα συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook