Ως το πιο γερό χαρτί των αγορών αναδεικνύεται η Gisele, που εκτός από τις πασαρέλες φαίνεται ότι προκαλεί αναταράξεις και στα Χρηματιστήρια.

Είναι γνωστό ότι η Ζιζέλ είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, αυτό όμως που μέχρι χθες δεν ξέραμε είναι ότι αποδεικνύεται πιο ισχυρή και από τον δείκτη Dow Jones.

Κι όμως το stockerblog, ένα blog που ασχολείται με τις διεθνείς αγορές, απέδειξε ότι από το 2007 όποια εταιρεία διαφημίζει η Ζιζέλ παρουσιάζει άνοδο στα χρηματιστήρια.

\"\"

Μάλιστα με έναν υπολογισμό που παραθέτει ο δείκτης Ζιζέλ φαίνεται να έχει άνοδο 41%, την ίδια ακριβώς περίοδο που ο δείκτης Dow Jones του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης παρουσιάζει πτώση 4%.

Μέσα στο 2011 το διάσημο μοντέλο, παρουσιάζοντας τα εσώρουχα μιας βραζιλιάνικης εταιρίας, της αύξησε τα έσοδα κατά 22% και έτσι οι ιδιοκτήτες της θα δουν φέτος να μπαίνουν στα ταμεία τους δεκαεννέα εκατομμύρια δολάρια περισσότερα από πέρσι.

Τώρα σε ό, τι αφορά την ίδια, σύμφωνα με την λίστα του Forbes, μόνο πέρσι το μοντέλο έβγαλε 45 εκατομμύρια και με μια…. πρόχειρη εκτίμηση τα τελευταία 10 χρόνια έχει μετρήσει 250 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook