Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, ο Creta Pergola ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Πανακρωτηριακού με 3-2 και βρέθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Γιούχτα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4΄ ο Νίκος Κουράκης. Ο Μαρκάκης εκτέλεσε το φάουλ και ο μίστερ γκολ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ορφανουδάκη. Στο 30’ ο Πουλάκης επιχείρησε το δυνατό σουτ, ο πορτιέρο του Πανακρωτηριακού έδιωξε ενστικτωδώς, ο Καρβελάς που καιροφυλακτούσε, πήρε το ριμπάουντ και δεν δυσκολεύτηκε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 77’ ο Κουράκης όπλισε και πάλι, είδε τον Ορφανουδάκη εκτός εστίας και μ’ ένα πλασάρισμα για σεμινάριο έγραψε το 3 -0.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έπαθαν μπακ – άουτ. Ο Πανακρωτηριακός ανέβασε στροφές, είχε ένα δοκάρι με τον Λιονάκη ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε δύο γκολ στο 77’ και 90’ λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 για τον ΠΑΟ Κρουσώνα.

ΠΑΟ Κρουσώνα: Γεωργίου (78’ Καλυκάκης), Κάβαλος, Ζαμπετάκης, Θεοδωράκης, Οικονόμου, Μαρκάκης, Πουλάκης (80’ Μπινιχάκης), Σταθόγλου, Κουράκης, Μιαούλης (90’ Σταυρακάκης), Καρβελάς.

Πανακρωτηριακός: Ορφανουδάκης, Καμίδης, Ράπτης (41’ Περάκης), Δαμανάκης (46’ Μπασαδάκης), Καβακόπουλος, Νικολαΐδης (67’ Κριάρης), Χατζής, Πενταράκης, Λιονάκης, Μιχαλακόπουλος, Λυχνάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook