Αν και ξεκίνησε το ματς με γκολ από τα αποδυτήρια, τελικά ο ΑΟΧ δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του στο Ρουφ. Ηττήθηκε 4-2 από τον τοπικό ΠΑΟ και πλέον μπήκε για τα καλά σε περιπέτειες αφού πλέον απέχει μόλις ένα βαθμό την επικίνδυνη ζώνη.

Τα Χανιά μπήκαν δυνατά στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν πριν καν συμπληρωθεί το 1’ της αναμέτρησης με δράστη τον Ιασωνίδη ο οποίος μετά από εκτέλεση φάουλ πήρε τη μπάλα και με μια ωραία λόμπα έγραψε το 0-1 για την ομάδα του

Η χαρά των παικτών του Προμπονά όμως, δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 13’ Θεοδωρόπουλος έφερε το ματς στα ίσια για τον ΠΑΟ Ρουφ, κάνοντας με δυνατό σουτ το 1-1, ενώ στο 29’ ο Γρομητσάρης έγραψε το 2-1 φέρνοντας τα πάνω-κάτω στο ματς.

Ο ΠΑΟ Ρουφ, στεκόταν καλύτερα στη συνέχεια του ημιχρόνου και πίεζε για να πετύχει και το τρίτο γκολ, ενώ αντίθετα τα Χανιά φανέρωσαν όλες τους τις αμυντικές αδυναμίες.

Στο δεύτερο μέρος, τα πράγματα δεν άλλαξαν καθώς η αθηναϊκή ομάδα συνέχισε να πιέζει ενώ ο ΑΟΧ δεν μπορούσε να δημιουργήσει.

Μοιραία λοιπόν στο 55’ ο Λουκίνας με κεφαλιά έγραψε το 3-1 για το Ρουφ, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, καθαρίζοντας επί της ουσίας τη νίκη.

Οι ελπίδες που έδωσε στον ΑΟΧ το γκολ του Τεπετού στο 80’ δεν μετουσιώθηκαν σε αποτέλεσμα αφού στο 87’ ο Γιαννιτσανάκης έγραψε το τελικό 4-2 με τους παίκτες του ΑΟΧ όμως να σταματούν για τη τήρηση του fair-play.

Έτσι το Ρουφ πανηγύρισε την πρώτη του νίκη έπειτα από 11 παιχνίδια ενώ ο ΑΟΧ γνώρισε την 4η σερί ήττα του που τον μπλέκει σε γερούς μπελάδες.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Μπαξίνας, Μπαρμπούδης, Σίμος, Γρομήτσαρης, Κοκολάκης , Θεοδωρόπουλος, Πέτρου, Κοζανίδης, Λουκίνας (67’ Γιαννιτσανάκης), Τσαπαλίδης, Μιχελής(63’ Χαλιμούρδας)

ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Συροκάκης, Παπακαστρίσιος, Μποχώνης Ιασωνίδης, Ραπτάκης(66’ Τεπετός), Κουλάκης(38’ Τσεσμελής), Σεληνιωτάκης, Αντωνόπουλος, Γωνιωτάκης, Δρακάκης(65’ Βουρβαχάκης), Τσάτσος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook