Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων συγχρονισμένης κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στον ανανεωμένο χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου στο Παλαιό Λιμάνι τη Δευτέρα (21/11) το απόγευμα.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (nox.gr):

Μεγάλη ανταπόκριση είχε η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων συγχρονισμένης κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στον ανανεωμένο χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου στο Παλαιό Λιμάνι το απόγευμα της Δευτέρας (21/11).


Παρούσα ήταν όλη η «οικογένεια» του τμήματος, τα μέλη της οποίας είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μία πρώτη συγκέντρωση ενόψει της σαιζόν που ξεκινά αλλά και ν’ ανταλλαχθούν απόψεις μεταξύ των γονέων των παιδιών που είναι πλήρως συνειδητοποιημένοι για τα προβλήματα που αναμένεται να υπάρξουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

\"IMG_9632\"

Σύμφωνα εξάλλου με την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης, Ιωάννα Μουσουράκη, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, ο Όμιλος είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει τη λειτουργία του έχοντας τη μεγάλη συμπαράσταση των γονέων. «Καταρχήν, αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη γιατί η εκδήλωσή μας γίνεται σ’ ένα ιστορικό μνημείο. Συνδέεται η ιστορία με τον αθλητισμό», τόνισε αρχικά η κυρία Μουσουράκη, που συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Δυστυχώς, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς όσον αφορά τις πισίνες και τη λειτουργία τους. Εμείς προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για να συνεχίσει να υπάρχει το συγκεκριμένο τμήμα του Ν.Ο. Χανίων. Γνωρίζουμε ότι οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες όμως είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε. Εφόσον όμως αυτές οι συνθήκες χειροτερέψουν, σίγουρα τα πράγματα θα γίνουν μετά πάρα πολύ δύσκολα… Ήδη αυτή τη στιγμή λειτουργεί μονάχα η 25άρα πισίνα. Εμείς, ως συγχρονισμένη, κουτσά-στραβά θα τα βγάλουμε πέρα. Δεν είναι όμως μόνο η συγχρονισμένη. Για την κλασική κολύμβηση που έχει και μεγάλες διακρίσεις, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει τα παιδιά οπωσδήποτε να προπονούνται στην 50άρα», ήταν ο προβληματισμός της κυρίας Μουσουράκη.

\"IMG_9635\"


\"Ntepi-Karampatsaki_1\"

Από την πλευρά της, η έφορος του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης του Ν.Ο. Χανίων, Ντέπυ Καραμπατσάκη, τόνισε ότι είναι… μαθημένη στα δύσκολα μεταφέροντας το γεμάτο ελπίδες μήνυμά της για τη σαιζόν που ξεκινά: «Περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες τη φετινή σαιζόν. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε. Αλλά και πέρσι τα ίδια προβλήματα είχαμε! Θα περιοριστούμε στην 25άρα πισίνα και κάθε σαββατοκύριακο θα κάνουμε τα χορευτικά μας. Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα, έστω και στην 25άρα πισίνα. Πέρσι άλλωστε με τα ίδια προβλήματα, καταφέραμε να πάρουμε τα μετάλλια! Θα το παλέψουμε και δεν θα το αφήσουμε να μας πάρει από κάτω», ήταν η δήλωση της κυρίας Καραμπατσάκη.

\"Mpiliana_Georgieva\"

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση για τα κορίτσια της συγχρονισμένης κολύμβησης είναι το σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου με την παγκρήτια ημερίδα αστεριών, αγώνες που θα διοργανωθούν στα Χανιά από κοινού από τα σωματεία της Κρήτης, μιας και η Ομοσπονδία μέχρι τέλος του χρόνου έχει αποφασίσει να αναστείλει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Ακολούθως, στις αρχές Φεβρουαρίου είναι να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το χειμερινό πρωτάθλημα Κορασίδων Α’.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook