Στην έκθεση αυτοκινήτου της Guangzhou η SEAT παρουσιάζει τα ακριβή σχέδια της εταιρείας για επέκταση στην Κίνα.

Μετά την ανακοίνωση εισόδου στην Κινέζικη αγορά στην διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου στην Σαγκάη τον περασμένο Απρίλιο, η SEAT έχει ήδη προχωρήσει στην σύναψη συμφωνιών, προκειμένου να λειτουργήσει σύντομα ένα δίκτυο από 12 αντιπροσωπείες στην χώρα. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να επιβεβαιωθούν νέες συμφωνίες που θα επιτρέψουν στην ισπανική εταιρεία να ξεκινήσει τις πωλήσεις στην Κίνα με τον συνολικό αριθμό στόχο των 15 αντιπροσωπειών.

\"\"

 
Το δίκτυο πωλήσεων και μάρκετινγκ θα καλύψει αρχικά τις κυριότερες πόλεις της Κίνας συμπεριλαμβανομένων Πεκίνου, Σαγκάης, Chongquing, Shenzhen, Wuhan, Chengdu και Guangzhou. Στο μέλλον ο αριθμός των αντιπροσωπειών θα αυξηθεί και με το ξεκίνημα νέων συνεργασιών.

\"\"

 
Η ισπανική εταιρεία στην πρώτη εμφάνιση της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στην Guangzhou παρουσιάζει στην τοπική αγορά το Ibiza και το Leon. Το Leon θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από την άνοιξη του 2012 ενώ το Ibiza από το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Επιπλέον η μάρκα θα παρουσιάσει και το SEAT Alhambra καθώς και τα τρία πρωτότυπα αυτοκίνητα που παρουσίασε κατά την διάρκεια των τελευταίων δώδεκα μηνών, το IBL saloon, το SUV IBX και το sport coupé IBE, όλα μαζί για πρώτη φορά σε μια έκθεση αυτοκινήτου.

\"\"

 
\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook