Στη χώρα μας βρίσκεται πλέον το νέο SYM Wolf 125, το οποίο διατίθεται στην αγορά από την αντιπροσωπεία της εταιρίας, Γκοργκόλης Α.Ε., σε μία ιδιαίτερα δελεαστική τιμή που θυμίζει παπί!

Το Wolf 125 δεν ξεφεύγει αισθητικά από τα χνάρια του μεγαλύτερου 250 με την εμφάνισή του να χαρακτηρίζεται από σύγχρονες και επιθετικές γραμμές, το LED πίσω φωτιστικό σώμα και τον ίδιο πίνακα οργάνων με την μεγάλη ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων και το αναλογικό στροφόμετρο.

Κινείται από ένα τετράχρονο αερόψυκτο και διβάλβιδο μοτέρ το οποίο αποδίδει 11 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 0,9 kgm ροπής στις 6.500. σ.α.λ. Την πέδηση έχει αναλάβει ένα δίσκόφρενο τύπου «μαργαρίτα» με διάμετρο 260 χλστ. το οποίο συνδυάζεται με μία δαγκάνα δύο εμβόλων και ένα ταμπούρο διαμέτρου 150 χλστ.

\"http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/sym1.jpg\"

Τέλος, στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Wolf 125 συγκαταλέγονται οι καλαίσθητες ζάντες 17’’ ελαφρού κράματος και το monoshock αμορτισέρ.

Το νέο μοντέλο της SYM διατίθεται στην ελληνική αγορά στην τιμή των 2.095 ευρώ σε τρία χρώματα (κίτρινο, μαύρο και άσπρο).

\"http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/sym3.jpg\"

\"http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/sym5.jpg\"

\"http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/390/NEWS/sym4.jpg\"

(mototriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook