Ο βελτιωτικός οίκος DMC κατασκεύασε μια μοναδική εκδοχή της Ferrari California, την 3S, στην οποία αναβάθμισαν τόσο τη μορφή όσο και την απόδοσή της.
Η πρόταση του γερμανικού βελτιωτικού οίκου DMC για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια αναβαθμισμένη Ferrari California θα παρουσιαστεί στο σόου Top Marques του Macau, από τις 24 έως τις 27 Νοεμβρίου.

Το βελτιωτικό πακέτο περιλαμβάνει ένα νέο αεροδυναμικό κιτ από ανθρακονήματα, το οποίο αποτελείται από ένα εμπρόσθιο splitter και έναν διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα. Από το ίδιο υλικό, πάλι, είναι κατασκευασμένες οι βάσεις των πινακίδων κυκλοφορίας. Το αυτοκίνητο πατάει πάνω σε καινούργιες ζάντες της ADV1, οι οποίες έχουν διάσταση 21 ίντσες μπροστά και 22 ίντσες πίσω.

Αναφορικά με αυτά που δε φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού, η DMC προσέθεσε στον κινητήρα ένα σύστημα υπερτροφοδότησης, ενώ τοποθετήθηκαν μεγαλύτερα μπεκ. Επιπλέον, αλλάχτηκαν ο στροφαλοφόρος άξονας και το σύστημα εξάτμισης. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα, την αύξηση της παραγόμενης ισχύος από τους 460 στους 606 ίππους. Η California 3S της DMC κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δλ., ενώ έχει τελική ταχύτητα 325 χλμ./ώρα.

\"http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/390/NEWS/DMC-Ferrari-2.jpg\"

\"http://www.autotriti.gr/jpg/autotriti/390/NEWS/DMC-Ferrari.jpg\"

(autotriti)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook