Σε συνέντευξή της σε αμερικανικό περιοδικό, η Nicole Scherzinger μίλησε για τις προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι να αποκτήσει το ιδανικό βάρος και την καλλίγραμμη σιλουέτα που έχει σήμερα.

Η 33χρονη τραγουδίστρια και κριτής στo X-Factor U.S.A αποκάλυψε ότι μετράει τις θερμίδες που παίρνει ημερησίως από την ηλικία των 14 ετών, ενώ από την ίδια ηλικία γυμνάζεται: «Μου πήρε πολύ καιρό για να φτάσω ως εδώ. Ξεκίνησα να γυμνάζομαι και να μετράω θερμίδες από τα 14 μου. Από τότε έχω προσπαθήσει κάθε δίαιτα που μπορείς να φανταστείς».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, πρόσθεσε: «Από την εποχή που ήμουν στις “Pussycat Dolls”, πρόσεχα το βάρος μου συνέχεια. Κατέληξε να είναι ο εχθρός μου, επειδή παρατήρησα πως τις περιόδους που γυμναζόμουν πολύ σκληρά, είχα την τάση να παίρνω βάρος».

Για τη Nicole Scherzinger, όμως, πλέον ο αγώνας εναντίον των κιλών έχει τελειώσει: «Τώρα, έχω περάσει τα τριάντα και δεν κοιτάω πλέον τη ζυγαριά. Ακολουθώ μόνο τον τρόπο που μου πηγαίνουν τα ρούχα. Έχω αποδεχτεί το σώμα μου και έχω μάθει να το αγαπάω πραγματικά» ανέφερε, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Πραγματικά, τρώω! Και μάλιστα πολύ. Ακόμα και με το τρελό αυτό πρόγραμμα που έχω, ποτέ δεν χάνω ένα γεύμα».

Επίσης, η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε και τι περιλαμβάνουν τα γεύματα που καταναλώνει: «Συχνά τρώω ελαφρώς βρασμένα αυγά, καπνιστό σολομό και τόστ με ψωμί ολικής αλέσεως. Ακόμα τρώω ψιλοκομμένα ωμά λαχανικά και φρούτα για μεσημεριανό και συνήθως κοτόπουλο ή ψάρι με ρύζι και περισσότερα λαχανικά για δείπνο». Βέβαια, όπως δηλώνει η ίδια, δεν μπορεί να αντισταθεί στα παραδοσιακά φαγητά της πατρίδας της –είναι γεννημένη στη Χαβάη- ενώ πρόσθεσε πως όταν θέλει να χάσει ακόμη περισσότερο βάρος κάνει μαθήματα χορού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook