Είναι ίσως η πιο σημαντική νίκη μέχρι την επόμενη, που κάνει ο Ρούβας, πηγαίνοντας στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Επισκοπή. Οι Μεσαρίτες πέρασαν και από τις Ασίτες με 0-1 με γκολ του Γιάννη Φουκαράκη στο 58\’. Ο ταλαντούχος στράικερ, πήρε την μπάλα από δεξιά, σούταρε στην κλειστή γωνία του Ζαχαριουδάκη, αυτός δεν πρόλαβε να αντιδράσει σωστά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Το συγκρότημα του Μύρωνα Σηφάκη είχε δύο καλές στιγμές στο 3’ και στο 5’

ενώ οι Ασίτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 12’ οταν Περογαμβράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ψαρουλάκη.

Στο 47’ ο Μανιαδάκης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Περογαμβράκης έκανε την κεφάλια, ο Ψαρουλάκης απέκρουσε, ο «Πέρο» στην επαναφορά  την έστειλε στα δίχτυα, ωστόσο η βοηθός σήκωσε το σημαιάκι!! Και το ακύρωσε…

Στο 45’, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι πάνω στον Ταβλαδωράκη, φάση που ελέγχεται για την απόφασή του. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ταβλαδωράκης, ο Ζαχαριουδάκης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Μετά το γκολ ο Ρούβας περίμενε τον αντίπαλο, ωστόσο η αποβολή του Δεληστεφανή στο 83’ άλλαξε τις ισορροπίες ενώ η συνέχεια δεν έφερε άλλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Ασίτες: Ζαχαριουδάκης, Γ. Αποστολάκης (56’ Ρουμπάκης), Λεκάκης, Χούτρης (λ.τ 5’ Μανιαδάκης), Δεληστεφανής, Σουλτάτος, Δασκαλάκης, Τσερεβελάκης, Ποτηράκης, Περογαμβράκης, Σταυρακάκης.

Ρούβας: Ψαρουλάκης, Κοζορώνης, Γουργιώτης (84’ Γιαννακάκης), Χαραλαμπάκης (75’ Αναγνωστάκης), Αργυράκης, Παντελής, Ταβλαδωράκης (63’ Αντωνάκης), Κουτσάκης, Φουκαράκης, Ταμάμης, Βαρούχας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook