Να διώξει τα φαντάσματα των ξενοδοχείων που τον καταδιώκουν επιχειρεί ο Ντομινίκ Στρος Καν, τον οποίο πλέον μαρτυρίες εμφανίζουν -σαν άλλο Μπερλουσκόνι- να είχε ιδιαίτερη προτίμηση στα πάρτι \”μπούνγκα μπούνγκα\”. Αφού είδε το πρόσωπό του να φιγουράρει τους τελευταίους μήνες σε πρωτοσέλιδα για ροζ σκάνδαλα, περνάει τώρα στην αντεπίθεση προσφεύγοντας μαζί με τη σύζυγό του στη Δικαιοσύνη εναντίον συνεργάτη του Νικολά Σαρκοζί και του γαλλικού Τύπου για τον \”εξωφρενικό\” τρόπο που κάλυψε το \”σκάνδαλο Carlton\” που τον εμπλέκει σε υπόθεση μαστροπείας.

Οι δικαστικές περιπέτειες του επιρρεπή στο ωραίο φύλο Στρος Καν δεν έχουν τέλος, αφού πριν καλά καλά πάρει ανάσα από τις κατηγορίες βιασμού της καμαριέρας στο Sofitel της Ν. Υόρκης, οι οποίες κατέρρευσαν, και από την υπόθεση απόπειρας βιασμού της Γαλλίδας δημοσιογράφου Τριστάν Μπανόν, η οποία παραγράφηκε, το όνομά του εμφανίζεται συνεχώς στις έρευνες για την εξάρθρωση κυκλώματος πορνείας στη Λιλ. Ο πρώην διευθυντής του ΔΝΤ εμφανίζεται σε μαρτυρίες ως τακτικός πελάτης του τετράστερου ξενοδοχείου Carlton, όπου σύμφωνα με καταθέσεις συμμετείχε μέσα σε έξι χρόνια σε 11 όργια.

\”Πολλές κλητεύσεις επιδόθηκαν ή θα επιδοθούν σε L\’ Express, Le Figaro, Nouvel Observateur, Paris Match και VSD\”, ανακοίνωσαν οι δικηγόροι του ζεύγους Στρος Καν – Αν Σινκλέρ, που θα καταθέσει μήνυση και εναντίον του φίλου και συμβούλου του Γάλλου προέδρου, Ανρί Γκενό, για σχόλιά του στην τηλεόραση. Η υπόθεση του Στρος Καν \”δεν είναι ένα πρόβλημα της ιδιωτικής ζωής. Βρισκόμαστε στο σημείο ένωσης της ιδιωτικής ζωής με την εγκληματική συμπεριφορά\”, είχε υποστηρίξει προσθέτοντας: \”Αυτό που συνέβη στις ΗΠΑ (υπόθεση της καμαριέρας Ναφισάτου Ντιαλό) ήταν μια δικαστικά κολάσιμη πράξη. Η ιστορία του Κάρλτον είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, οι υποτιθέμενες σχέσεις του με ανθρώπους που διευθύνουν δίκτυα πορνείας\”

Αποκαλύψεις…
Την \”εξαιρετική ενέργεια\” του Στρος Καν επαίνεσε η 30χρονη Φλοράνς που συμμετείχε στα όργια στο ξενοδοχείο Carlton της Λιλ και ανακρίνεται από την αστυνομία. Η Φλοράνς δήλωσε ότι ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ προτιμούσε τις νεοεισερχόμενες κοπέλες στο κύκλωμα και ότι μέσα σε ένα βράδυ είχε ερωτικές επαφές με όλα τα κορίτσια, ενώ ανέφερε ότι μέσα σε διάστημα 6 ετών συναντήθηκε 9 φορές με τον Στρος Καν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook