Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η ταινία πορνό, που γυρίστηκε στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης πριν από περίπου ενάμισι μήνα σε λεωφορείο της γραμμής Θεσσαλονίκη- Αθήνα, με τους υπεύθυνους να ζητούν τώρα αποζημίωση 4,5 εκατ. ευρώ από τον ιδιοκτήτη της εταιρίας παραγωγή «ροζ» ταινιών, Ν. Σειρηνάκη!

Στο λεωφορείο είχε προκληθεί αναστάτωση όταν ξαφνικά, δύο γυναίκες ξεκίνησαν το ερωτικό τους παιχνίδι με τρεις άγνωστους άντρες.

Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων επιβατών, ενώ κάποια στιγμή ο οδηγός υποχρεώθηκε να σταματήσει το λεωφορείο στην Εθνική Οδό, για να ζητήσει εξηγήσεις.

Το ΚΤΕΛ ζητά αποζημίωση-μαμούθ 4,5 εκατομμύρια ευρώ για ηθική βλάβη. Ωστόσο, ο υπεύθυνος της εταιρείας υποστηρίζει ότι είχε πληρώσει για να νοικιάσει το λεωφορείο.

Σύμφωνα με την αγωγή, το ΚΤΕΛ υποστηρίζει ότι συκοφαντήθηκε μέσω του Τύπου καθώς φαινόταν με μεγάλα γράμματα στα περίπτερα και αλλού ο τίτλος «Όργια στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης», ενώ στις περισσότερες σελίδες της αγωγής περιγράφονται με λεπτομέρειες οι φωτογραφίες του εξωφύλλου.