Το μεσημέρι της Τετάρτης αναχώρησε η αποστολή του Πλατανιά για τη Θεσσαλονίκη, όπου μέσα σε λίγες ημέρες θα δώσει δύο παιχνίδια για δύο διαφορετικούς θεσμούς, το Κύπελλο Ελλάδος και το πρωτάθλημα Football League ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση από την ΠΑΕ Πλατανιάς:

«Αναχώρησε την Τετάρτη το μεσημέρι με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, η αποστολή του Πλατανιά, ο οποίος μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών, θα δώσει δύο παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας αρχικά τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών για το Κύπελλο Ελλάδας και εν συνεχεία, τον Αγροτικό Αστέρα για το πρωτάθλημα της Football League ΟΠΑΠ.

Η αποστολή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά είναι η ίδια με τον αγώνα με τον Θρασύβουλο:  Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Τζανής, Ραπτάκης, Θεοδωρέλης, Κουρτεσιώτης, Παληγεώργος, Μανουσάκης, Πότσι, Παπαζούδης, Τσεσμελής, Μαρτσάκης, Τσοντάκης, Μιρτσέτα, Ναζλίδης, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης, Δρακάκης και Δράμι. 

Μετά την άφιξή της στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Βέροιας, στην πόλη της οποίας θα γίνουν προπονήσεις Παρασκευή και Σάββατο.

Η επιστροφή στα Χανιά είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου».

Πατήστε εδώ για να δείτε τους διαιτητές του Αγρ. Αστέρας-Πλατανιάς αλλά και ολόκληρης της 5ης αγωνιστικής της Football League.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook