Την ήττα με 0-1 και τον αποκλεισμό από την γ΄φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος γνώρισε την Τετάρτη το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» ο Ρούβας από την Λάρισα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε για τους Θεσσαλούς ο Πλιάγκας με σουτ στο 29΄ της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Μύρωνα Σηφάκη στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο στο αμυντικό κομμάτι και δεν έδωσε την δυνατότητα στην Λάρισα να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Καλομοίρη, όμως δεν μπορούσε να απειλήσει επιθετικά με τους Φουκαράκη και Περογαμβράκη να είναι καλά κλεισμένοι από τους παίκτες των φιλοξενούμενων.

Ένα λάθος όμως του Ταχματζίδη στην άμυνα στο 29΄ έδωσε την ευκαιρία στον Πλιάγκα να βρει εκτεθειμένη την άμυνα του Ρούβα να μπει στην περιοχή και με σουτ να στείλει την μπάλα στην δεξιά γωνία της εστίας του Καλομοίρη κάνοντας το 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ρούβας προσπάθησε να πιέσει ψηλά για να πετύχει την ισοφάριση και είχε καλύτερη εικόνα στο επιθετικό κομμάτι αφήνοντας όμως κενούς χώρους στην άμυνα που τους εκμεταλλεύτηκε σε δύο φάσεις η Λάρισα χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει το 0-2. Στο 50΄ ο Πλιάγκας αφού πέρασε και τον Καλομοίρη πλάσαρε σε κενό τέρμα αλλά ο Κατσαπελίδης έβγαλε την μπάλα πάνω στη γραμμή , και στο 82΄ ο Λαγουδάκης έδιωξε και πάλι πάνω στη γραμμή το πλασέ του Σαϊτιώτη.

Ο Ρούβας πάλεψε από την μεριά του μέχρι τέλους το ματς για να πετύχει την ισοφάριση αλλά δεν είχε τις επιθετικές λύσεις μετά και την έξοδο του Φουκαράκη από το ματς με αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά να αναγκαστεί ο Μύρων Σηφάκης να βάλει τον στόπερ Ανυφαντάκη σε θέση σέντερ φορ.

Παρόλα αυτά ο Ρούβας έχασε την κλασικότερη ευκαιρία του για να ισοφαρίσει στο 78΄ με το σουτ του Περογαμβράκη που πέρασε πάνω από την εστία του Σωτηρίου.
Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Χατζή από την Δυτική Αττική όπου κιτρίνησε από πλευράς Ρούβα τους Ρηγάκη, Ανυφαντάκη, Σταθόγλου, Καραγιαννίδη, και από την Λάρισα τους Πλιάγκα, Ζεκίνια και Χατζή.

Ρούβας (Μ. Σηφάκης): Καλομοίρης, Λαγουδάκης, Τζιράκης (41΄λ.τ. Κωνσταντάρας), Καραγιαννακίδης, Κατσαπελίδης, Σταθόγλου, Πλουσής (84’ Ανυφαντάκης), Ταχματζίδης, Μπελίτσας, Φουκαράκης (55’ Ρηγάκης), Περογαμβράκης.

Λάρισα (Κ. Κόουλμαν): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Καρανίκας, Φωτιάς, Καλί, Χατζής, Βούζας (86’ Παπαγεωργίου), Πλιάγκας (66’ Καραχάλιος), Χασομέρης (86’ Σιατραβάνης), Σαϊτιώτης, Ζεκίνια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook