«Ότι χρώμα κι αν έχει η μουσική σου» είναι ο κύκλος Μουσικών Συναυλιών και ατομικών ρεσιτάλ, που προετοιμάζει ο Δήμος Φαιστού.

Στόχος του Δήμου Φαιστού είναι να προσφέρει τη δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες, είτε είναι επαγγελματίες, είτε είναι ερασιτέχνες, να έρθουν σε επαφή με το κοινό, να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, αλλά και να αποκτήσουν ένα δικό τους τρόπο έκφρασης, με την υποστήριξη και συμπαράσταση του Δήμου Φαιστού.

Από τη διαδικασία αναδεικνύονται η πολυμορφία και οι πολλαπλές μορφές έκφρασης μέσα από τη μουσική, καθώς και νέα ταλέντα που πιθανά να χρειάζονται ένα εφαλτήριο βήμα για μια μετέπειτα σημαντική πορεία.

Στο πλαίσιο προετοιμασίας του πρώτου κύκλου έκφρασης νέων καλλιτεχνών για το 2011, ο Δήμος Φαιστού καλεί όλους τους νέους μουσικούς που επιθυμούν να παρουσιάσουν το έργο τους στο Δήμο, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, καθώς και ένα προτεινόμενο πρόγραμμα εμφάνισης τους από τις 23 μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2011.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Φαιστού (παρ. 25ης Μαρτίου 1, 2ος όροφος) ή στο τηλέφωνο 28923 40 203, από τις 9.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου mc1@dimosfestou.gr.

Ο Δήμος Φαιστού παρέχει στους καλλιτέχνες αίθουσα και εγκαταστάσεις για τις εκδηλώσεις, σύγχρονη μικροφωνική και συναυλιακή υποδομή, τη διαφήμιση, το κόστος για την εκτύπωση προγραμμάτων, αφισών, προσκλήσεων, καθώς και την κάλυψη της εκδήλωσης από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Οι καλλιτέχνες συμμετέχουν εθελοντικά στις Συναυλίες και Ρεσιτάλ, ενώ τυχόν έσοδα θα διατίθενται αποκλειστικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook