To OTE Business Double Play, στο πλαίσιο της επικοινωνίας «Η επιχείρησή σου φτάνει εκεί που φτάνει η επικοινωνία της» δημιούργησε το www.otebusinesslive.gr, όπου η κάθε επιχείρηση μπορεί να δει την επωνυμία της να φιγουράρει για λίγο σε διαφημιστικό πάνελ στο Potters Park με θέα τη Γέφυρα του Λονδίνου.

Θα μπορούσαν λοιπόν, οι περαστικοί στο Λονδίνο να δουν την επιχείρησή σας; … Βεβαίως και θα μπορούν. Αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης μπείτε στη διεύθυνση www.otebusinesslive.gr, συμπληρώστε τα στοιχεία της επιχείρησής σας, το λογότυπο ή φωτογραφίες της επιχείρησής σας, και στη συνέχεια η διαφήμισή σας θα προβληθεί για λίγο σε γιγαντοοθόνη στο Λονδίνο.

Ταυτόχρονα, θα μπορείτε να τη δείτε μέσω live streaming στην οθόνη του υπολογιστή σας. Επιπλέον, φωτογραφία από το στιγμιότυπο αποστέλλεται σε εσάς ή αναρτάται αυτόματα στο facebook wall σας, ως αναμνηστικό.

Επισκεφτείτε λοιπόν το www.otebusinesslive.gr, για να δείτε και εσείς μέχρι πού μπορεί να φτάσει η επικοινωνία της δικής σας επιχείρησης … με το ΟΤΕ Business Double Play.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook