Ελάχιστες είναι οι φορές που έχουμε ακούσει την Angelina Jolie να μιλάει για το «σκοτεινό» παρελθόν της.

Αυτή τη φορά όμως, η διάσημη ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στον δημοσιογράφο του  CBS News, Bob Simon, και του μίλησε για όλα όσα αναρωτιόμαστε όλα αυτά τα χρόνια.

Η 36χρονη ηθοποιός είπε ότι είναι θαύμα που είναι ζωντανή, δεδομένου ότι τα νιάτα της ήταν ιδιαίτερα «άγρια».

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές έχουν γίνει αναφορές στις απόπειρες αυτοκτονίας της ηθοποιού στην εφηβεία της αλλά και στις καταχρήσεις στις οποίες στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές είχε υποκύψει.

«Έζησα δύσκολες και σκοτεινές στιγμές, αλλά επέζησα. Δεν πέθανα νέα», είπε στην συνέντευξη που έλαβε χώρα στην Βουδαπέστη.

«Είμαι πολύ τυχερή. Υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που δεν τα κατάφεραν σε τέτοιες καταστάσεις. Οι άνθρωποι μπορούν να φανταστούν ότι έχω κάνει τα πιο επικίνδυνα και άσχημα πράγματα και για πολλούς λόγους δεν θα έπρεπε να ήμουν εδώ», πρόσθεσε η Angelina.

Ακόμα και αν έχει κάνει πράγματα που δεν περνούν καν από το νου μας, η Angelina κάθε άλλο παρά ατίθαση και «σκοτεινή» είναι σήμερα.

Από τότε που έγινε πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO και υιοθέτησε το πρώτο της παιδί, η Angelina Jolie άλλαξε, γεγονός που παραδέχεται και η ίδια.

Ένας άλλος μεγάλος παράγοντα στην «μεταμόρφωση» της είναι και ο σύντροφος της και πατέρας των παιδιών της, Brad Pitt.

Η αλήθεια είναι βέβαια, πως η Angelina δεν έχει αφήσει τελείως στο παρελθόν τον κακό της εαυτό αφού όπως είπε στη συνέντευξη, είναι ακόμα κακό κορίτσι αλλά αυτή την πλευρά της μπορεί να την απολαμβάνει πλέον μόνο ο Brad Pitt.

«Είμαι κακό κορίτσι αλλά πλέον, αυτή η πλευρά μου ανήκει στον Brad και στις… περιπέτειες μας», είπε η Angelina.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook