Οι πρώτες εικόνες και τα πρώτα στοιχεία για το νέο Volkswagen Passat Alltrack δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη γερμανική εταιρεία, εν όψει της παγκόσμιας πρεμιέρας του σε μία εβδομάδα στο Tokyo Motor Shοw.
 
Bασισμένο στο Passat Estate, το Passat Alltrack είναι εφοδιασμένο με το σύστημα τετρακίνησης «4MOTION» της Volkswagen. Η απόστασή του από το έδαφος είναι φυσικά αυξημένη, σε σύγκριση με τη station wagon έκδοση Passat, ενώ η εξωτερική του εμφάνιση έχει εμπλουτιστεί με SUV χαρακτηριστικά (νέος προφυλακτήρας, πλαστικά προστατευτικά κλπ).

\"\"

 
Στη διάθεση του μοντέλου βρίσκονται τέσσερα μηχανικά σύνολα, δύο βενζίνης και δύο πετρελαίου (1.8 TSI των 160 ίππων και 2.0 TSI των 210 -2.0 TDI των 140 και 170 ίππων), τα οποία συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων, αλλά και με DSG.  

\"\"

 
Στον βασικό εξοπλισμό του το Volkswagen Passat Alltrack περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηλεκτρονικό κλιματισμό δύο ζωνών, καθίσματα Alcantara, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, Bluetooth και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.
 
\"\"
Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2012.

(4troxoi)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook