Τις θέσεις του συνδυασμού του \”Συνεργασία-Προοπτική\” παρουσίασε χθες ο πρόεδρος και υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων Κ. Βαγγέλης Σπανουδάκης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σπανουδάκης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τόνισε πως προτεραιότητα του αν εκλεγεί είναι η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την δημιουργία του νέου βιοτεχνικού πάρκου, ενώ σημείωσε πως αν εκλέγει επιθυμία του είναι να συνεχίσει το έργο του ως προέδρου της Αναπτυξιακής Κρήτης, του φορέα που υλοποιεί τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Ανταγωνιστικότητας για της Περιφέρεια Κρήτης.

Ο κ. Σπανουδάκης αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα της εσωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων σημειώνοντας  η μεγάλη ανάγκη  για να ανοιχτούν προς τα έξω έγινε πράξη με τη συνδρομή του Επιμελητηρίου των Χανίων.

Τέλος σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του ο κ. Σπανουδάκης ανέφερε πως πρόκειται για ένα ανανεωμένο και δυναμικό ψηφοδέλτιο, και εξέφρασε την πεποίθηση πως \”ο Χανιώτης επιχειρηματίας θα αναγνωρίσει το έργο έως τώρα του συνδυασμού και θα μας δώσει πάλι μια νίκη μεγαλύτερη από την περασμένη φορά.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook