Ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με το Επιμελητήριο για 11η χρονιά διοργανώνουν στο νομό ένα εορταστικό πακέτο που απευθύνεται στους κατοίκους της πόλης, τους επισκέπτες από την ενδοχώρα, στους κατοίκους της ενδοχώρας αλλά και στους επισκέπτες του Ρεθύμνου εντός και εκτός Κρήτης.

\’Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”ιδιαίτερα στοχεύουμε τους μαθητές, τα παιδιά, στους αυριανούς καταναλωτές μας. Προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τους γονείς για να κάνουν ευκολότερα τα ψώνια τους.
Στέλνουμε το μήνυμα στήριξης της Ρεθεμνιώτικης αγοράς, των τοπικών προϊόντων και της ανάγκης αλληλεγγύης στην δύσκολη αυτή περίοδο για όλους μας.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ
21 Εκδηλώσεις μέσα κι έξω από το Ρέθυμνο προσφορά στα παιδιά αλλά και σε όσους αισθάνονται έτσι.
21 Εκδηλώσεις για να ζεστάνουμε τις καρδιές μας και να ζήσουμε όμορφα και ανθρώπινα την εορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
21 Εκδηλώσεις με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, θέατρο, Καραγκιόζη, μάγους, γιορτινές παρελάσεις, Άγιο Βασίλη, καλικάντζαρους, τάρανδους, δώρα και κεράσματα.

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ
Ένα εορταστικό οδοιπορικό στο Μυλοπόταμο, στο Αμάρι, στον Άγιο Βασίλη, στο Δυτικό Ρέθυμνο, με εκδηλώσεις για τα παιδιά των περιοχών και όχι μόνο.\”

\"\"

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων

Παρασκευή 16/12
Δημοτικό Σχολείο Αγίας Φωτεινής Δήμου Αμαρίου, Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή.

Σαββάτο 17/12
Ακούμια Δήμου Αγίου Βασιλείου, Θέατρο Σκιών.«Ο Καραγκιόζης και οι καλικάντζαροι»

Κυριακή 18/12
Κέντρο Νέων Δήμου Ρεθύμνου Δημιουργική Απασχόληση για τα παιδιά. Μια πεντάωρη δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά όσο οι γονείς ψωνίζουν στην αγορά. Κατασκευή χειροποίητης κάρτας και γράμμα στον Άγιο Βασίλη.
Οδός Αρκαδίου Μεγάλο party.

Δευτέρα 19/12
Επισκοπή Δήμου Ρεθύμνου. Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή.

Τρίτη 20/12
1ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου. Χρώμα βάζω και αλλάζω Καλικάντζαρος να μοιάζω!!!!

Τετάρτη 21/12
Σπίτι του Πολιτισμού Ρεθύμνου – Συναυλία. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες σε συνεργασία με τον “Μουσικό Καρπό”. Μια υπέροχη συναυλία Ευρωπαϊκού επιπέδου.
Λειβάδια Δήμου Μυλοποτάμου. Χριστουγεννιάτικο party

Πέμπτη 22/12
2ο Δημοτικό σχολείο Ρεθύμνου. Τα καλικαντζαράκια μεταμορφώνουν τα παιδιά με διάφορα γιορτινά σχέδια
Σπίτι του Πολιτισμού. Θεατρική Παράσταση “Τ\’ αγνάντεμα”. Μια δραματοποιημένη εκδοχή δύο έργων (Τ\’ αγνάντεμα, Όνειρο στο κύμα ) του μεγάλου μας λογοτέχνη Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, με αφορμή τα 100 χρόνια από τον θάνατό του, στις 8 το βράδυ με είσοδο ελεύθερη για όλους.

Παρασκευή 23/12
Γωνιά Δήμου Ρεθύμνου. Χριστουγεννιάτικο party.
Βάρδα Καλλέργη. Μεγάλο party, με πολλές εκπλήξεις.
Ανταλλαγή βιβλίων στην Πλατεία 4ων Μαρτύρων. Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι συμμετέχουμε όλοι ανταλλάσσοντας και χαρίζοντας βιβλία για όλα τα παιδιά.

Σάββατο 24/12
Κέντρο Νέων Δήμου Ρεθύμνου Δημιουργική Απασχόληση για τα παιδιά. Από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι Μαθήματα Μαγειρικής για τους νεαρούς και τις νεαρές chef με συνταγές για Χριστουγεννιάτικα γλυκά, μπισκότα κ.α.
Παρέλαση στην πόλη. Με «μασκότ» στους δρόμους της πόλης τραγουδώντας τα κάλαντα!!!
Ανταλλαγή βιβλίων στην Πλατεία 4ων Μαρτύρων. Για δεύτερη μέρα συνεχίζεται η ανταλλαγή βιβλίων. Φέρνουμε τους φίλους μας και τους συμμαθητές μας

Τετάρτη 28/12
Αγία Γαλήνη Δήμου Αγίου Βασιλείου Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Παρασκευή 30/12
Μεγάλο βραδινό party. Βεγγαλικά, κεράσματα και πολλές πολλές εκπλήξεις.
Γιορτή στο Αμάρι (Αποδούλου). Παράσταση Καραγκιόζη για μικρούς και μεγάλους.

Σάββατο 31/12
Κέντρο Νέων Δήμου Ρεθύμνου Δημιουργική Απασχόληση για τα παιδιά. Μια πεντάωρη απασχόληση για τα παιδιά όσο οι γονείς κάνουν τα τελευταία ψώνια τους.
Παρέλαση στην πόλη. Αποχαιρετάμε τον παλιό χρόνο με χορό από μαζορέτες στην πόλη, με διάφορες ακροβατικές ασκήσεις και πειράγματα σε μια ανεπανάληπτη σε θέαμα παρέλαση στους δρόμους της αγοράς.

“ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ”

Η οργανωτική επιτροπή : Μαρίλυ Αγγελιδάκη, Φανή Ανδρεδάκη, Κώστας Γαβράς, Γιάννης Καλαϊτζάκης, Μανώλης Σταματογιαννάκης, Αθηνά Τσικιντίκου, Μανώλης Ψαρουδάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook