Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο του Κώστα Σπυρόπουλου και της Μαρίνας Ασλάνογλου μετά από τρία χρόνια αρμονικής συνύπαρξης. Οι δυο τους που πάντα κρατούν χαμηλό προφίλ, παρόλο που προσπάθησαν αρκετά, δεν κατάφεραν να σώσουν το γάμο τους...
 
Λίγο πριν τη θεατρική του πρεμιέρα για την παράσταση “Αθώος ή ένοχος”, ο Κώστας Σπυρόπουλος μίλησε στο Down Town για το χωρισμό του από την Μαρίνα Ασλάνογλου. “Ο χωρισμός μας είναι οριστικός. Όχι όμως ο αποχωρισμός. Τους ανθρώπους που αγαπάς δεν τους αποχωρίζεσαι, ακόμη κι όταν χωρίζεις”, δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Σε ένα χωρισμό φταίνε και οι δύο πλευρές. Και οι δύο κάναμε λάθη. Άνθρωποι είμαστε. Δεν παντρευτήκαμε για να χωρίσουμε, το παλέψαμε πολύ καιρό. Απλώς τώρα θέλουμε να καταλαγιάσει όλο αυτό που συμβαίνει γιατί και οι δύο έχουμε οικογένειες που στενοχωριούνται για την εξέλιξη της σχέσης μας. Η καθημερινή φθορά από μόνη της είναι μια πολύ σοβαρή αιτία διαζυγίου – εκατομμύρια ζευγάρια χωρίζουν απ’ αυτό. Δε συνέβη κάτι άλλο, παράξενο ή μυστικό”.
 
Αυτό άλλωστα, φαίνεται και πως επιβεβαιώνουν άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον. “Το παλεύουμε ένα χρόνο τώρα. Δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί και είπαμε χωρίζουμε. Δεν είμαστε τόσο επιπόλαιοι”, φαίνεται να έχει πει το ζευγάρι στους δικούς του ανθρώπους.