Δύο ευχάριστα και ένα δυσάρεστο γεγονός περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση του Εργοτέλη για τον Νίκο Καραγεωργίου.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός είχε στραμμένο το βλέμμα του στους τρείς παίκτες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού δηλαδή τους Λεάλ , Ολίσε και Χαντί. Ο πρώτος αν και ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής αλλά και με μπάλα σε περιοριστικούς όρους , όμως στο δεύτερο μέρος του προγράμματος όπου έγινε δίτερμα ένιωσε και πάλι κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και με την σύμφωνη γνώμη του ιατρικού τιμ του Εργοτέλη ακολούθησε στη συνέχεια θεραπεία.

Βάση αυτή της εξέλιξης γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι δύσκολα ο Ουρουγουανός θα μπορέσει να δώσει το παρόν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα από την στιγμή μάλιστα που όλη την εβδομάδα δεν έχει καταφέρει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Ο Λεάλ στην αυριανή τελευταία πρωινή προπόνηση θα προσπαθήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και αν τα καταφέρει τότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα και θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν αυτό κριθεί αναγκαίο από τον προπονητή του.

Σε αντίθεση με τον Λεάλ , οι Ολίσε και Χαντί ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και επέστρεψαν στην προπόνηση της Πέμπτης στο κανονικό πρόγραμμα οπότε υπολογίζονται για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Εργοτέλης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες με μια προπόνηση που θα κάνει την Παρασκευή στις 11 το πρωί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook