Τα πολλά οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ που έγινε την Τετάρτη και κράτησε πάνω από τέσσερεις ώρες.

Τα ανοικτά μέτωπα των παικτών που έχουν κάνει προσφυγή κατά της ομάδας και έχουν δικαιωθεί , αλλά και οι περιπτώσεις των Ρόβα και Οργκανίστα συζητήθηκαν λεπτομερώς στο συμβούλιο όπου εκφράστηκε η δυσαρέσκεια αρκετών μελών για τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να αποχωρίσει από τον ΟΦΗ ο Β. Ρόβας.

Από την άλλη αποφασίστηκε να δοθεί την ερχόμενη Τρίτη μια συνέντευξη τύπου προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος και οι μέτοχοι της ομάδας με κάθε λεπτομέρεια για την κατάσταση που επικρατεί στο οικονομικό κομμάτι.

Μάλιστα αναμένεται σε λίγο να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την ώρα και τον τόπο διεξαγωγής της συνέντευξης αλλά και τα θέματα που θα αναπτυχθούν σε αυτή.
Τα είπε με τους αρχηγούς ο Μαχλάς

Στο μεταξύ ο Νίκος Μαχλάς με αφορμή την ξαφνική αποχώρηση από την ομάδα του Βασίλη Ρόβα αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα είχε συνάντηση σήμερα πριν από την προπόνηση με τους αρχηγούς της ομάδας. Το παρών από την πλευρά των παικτών έδωσαν οι Βεζυρίδης, Πίτσος, Γεωργίου, Καμπάνταης και Κάλαϊτζιτς στους οποίους ο Νίκος Μαχλάς εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε ο Ρόβας από την ομάδα τονίζοντας τους παράλληλα ότι όταν κάποιος παίκτης έχει το οποιοδήποτε πρόβλημα καλό θα είναι να το αναφέρει πρώτα στον ίδιο για να δει αν μπορεί να βρεθεί λύση σε αυτό .

Από την μεριά τους οι παίκτες προέτρεψαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ να κάνει ανάλογες επαφές και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας χαρακτηρίζοντας εποικοδομητική την συζήτηση που είχαν , ζητώντας του αυτό να γίνεται συχνά για θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook