Μια ευχάριστη είδηση περιλάμβανε για τον Νίκο Αναστόπουλο η προπόνηση του ΟΦΗ την Πέμπτη με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο 53χρονος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τον Ερόλ Μπουλούτ να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε (τράβηγμα στον δικέφαλο) από το ματς με τον Άρη και να δίνει κανονικά το παρόν στην απογευματινή προπόνηση.

Το γεγονός αυτό λύνει κατά κάποιο τρόπο αρκετά προβλήματα για τον Νίκο Αναστόπουλο στην άμυνα καθώς ο Τούρκος ποδοσφαιριστής προορίζεται για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής με τον Ντένις Σόουζα να παίρνει θέση στ κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Γεωργίου και να καλύπτει το κενό του τιμωρημένου Ταυλαρίδη.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας τους ότι «έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα με επικίνδυνους ποδοσφαιριστές κυρίως στο επιθετικό κομμάτι που θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή».

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς στο ΟΑΚΑ θα συνεχιστεί την Παρασκευή το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί με μια προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο το πρωί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook