Τουριστικό γραφείο του Ηρακλείου εξαπάτησε 16 άτομα που είχαν κλείσει πακέτα \”ονειρικών\” διακοπών, είχαν προπληρώσει σημαντικό μέρος του πακέτου αλλά όταν έφταναν στο αεροδρόμιο καταλάβαιναν ότι οι διακοπές θα παρέμεναν όνειρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας \”Πατρίς\” δεκαέξι Ηρακλειώτες υπέβαλλαν μήνυση σε βάρος του εν λόγω τουριστικού γραφείου καθώς διαπίστωσαν ότι τα εισιτήρια που οι ίδιοι είχαν πληρώσει δεν είχαν αγοραστεί και οι ίδιοι δεν μπορούσαν να πετάξουν. Σε μια περίπτωση Ηρακλειώτης πλήρωσε για δυο εισιτήρια με προορισμό το Παρίσι. Η πράκτορας εξέδωσε κανονικά αντίγραφο των εισιτηρίων όπου αναγραφόταν μάλιστα και κωδικός. Ωστόσο στο αεροδρόμιο διαπίστωσαν το όνομά τους δεν υπήρχε στην λίστα πτήσης γιατί τα εισιτήρια δεν είχαν πληρωθεί.

Το τουριστικό γραφείο ανέλαβε την ευθύνη επισημαίνοντας ότι δεν είχε τα χρήματα να αγοράσει τα εισιτήρια ούτε να επιστρέψει τα ποσά που κατέβαλαν οι πελάτες του. Δικηγόρος που εκπροσωπεί το τουριστικό γραφείο πάντως επικοινώνησε με τους πελάτες επισημαίνοντας ότι στο επόμενο διάστημα τα χρήματα θα τους επιστραφούν…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook