Τέλος στην δράση μιας 25χρονης γυναίκας και ενός 39χρονου άνδρα έβαλαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνομεύσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 44χρονης Ηρακλειώτισσας, η 25χρονη  προσποιούμενη την πελάτισσα, εισήλθε στο κατάστημά της και έκλεψε μία τσάντα, που περιείχε προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι η 25χρονη  ενήργησε από κοινού με 39χρονο , χρησιμοποιώντας ως μέσο διαφυγής απο το κατάστημα αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άντρας.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων των δραστών, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το ζευγάρι και το προσήγαγαν στη Υποδιεύθυνση Ααφάλειας Ηρακλείου.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι 25χρονη και ο 39χρονος είχαν προβεί επιπλέον  σε κλοπή τσάντας, σε βάρος 51χρονης Γερμανίδας.

Επίσης οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει κλοπή κινητού, σε βάρος 53χρονης Ηρακλειώτισσας , η οποία προσερχομένη στη Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου αναγνώρισε τον άνδρα και την κοπέλα.

Το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή της 25χρόνης και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχο του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook