Τέλος στην δράση μιας 25χρονης γυναίκας και ενός 39χρονου άνδρα έβαλαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνομεύσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 44χρονης Ηρακλειώτισσας, η 25χρονη  προσποιούμενη την πελάτισσα, εισήλθε στο κατάστημά της και έκλεψε μία τσάντα, που περιείχε προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι η 25χρονη  ενήργησε από κοινού με 39χρονο , χρησιμοποιώντας ως μέσο διαφυγής απο το κατάστημα αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άντρας.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων των δραστών, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το ζευγάρι και το προσήγαγαν στη Υποδιεύθυνση Ααφάλειας Ηρακλείου.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι 25χρονη και ο 39χρονος είχαν προβεί επιπλέον  σε κλοπή τσάντας, σε βάρος 51χρονης Γερμανίδας.

Επίσης οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει κλοπή κινητού, σε βάρος 53χρονης Ηρακλειώτισσας , η οποία προσερχομένη στη Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου αναγνώρισε τον άνδρα και την κοπέλα.

Το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε στην κατοχή της 25χρόνης και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχο του.