Έχετε αλλάξει κάτι στην ιστοσελίδα σας, και ο καθένας το μισεί; ή τουλάχιστον, έτσι φαίνεται; Δεν θα ήταν πιο χρηστικό και καλύτερο για το site σας να μπορείτε να επικοινωνείτε με τους επισκέπτες του με έναν απλό και έξυπνο, ίσως και διασκεδαστικό τρόπο;

Τις περισσότερες φορές, τα διάφορα σχόλια που μπορεί να γίνουν μέσω της αποστολής μηνυμάτων, μπορεί τελικά και να μην βοηθήσουν εάν πραγματικά δεν υπάρχει εικόνα. Έτσι πολλές φορές αν και οι αναγνώστες θα ήθελαν να διορθωθεί κάτι στην ιστοσελίδα, δεν μπορούν επαρκώς να το περιγράψουν με τον γραπτό λόγο  και εδώ είναι που έρχεται το Wishbox.

Με το συνδυασμό on-the-fly screenshots και ένα εργαλείο σχολιασμού, το Wishbox επιτρέπει ακόμη και στους τεχνικά πιο αδέξιους χρήστες, να καταφέρουν να σας δώσουν να κατανοήσετε τι δεν τους αρέσει ή τους αρέσει στην ιστοδσελίδα σας.

Το Wishbox τοποθετεί μία μικρή  pop-out «Αποστολή σχολίων» καρτέλα σε ένα προκαθορισμένο μέρος κοντά στην άκρη της οθόνης. Όταν κάποιος κάνει ένα κλικ, το Wishbox αποθηκεύει ένα screenshot του τρέχοντος παραθύρου του προγράμματος περιήγησης σας και το μεταφέρει στο ενσωματωμένο εργαλείο σχολιασμών. Εκεί επιτρέπει στους χρήστες να σημειώσουν τα στοιχεία εκείνα του site που θεωρούν ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν.

Η αλήθεια είναι ότι εργαλείο είναι ακόμα σχετικό αργό, αλλά πρόκειται για beta έκδοση, ωστόσο μόλις φορτώσει λειτουργεί ομαλά. Επίσης, προς το παρόν, είναι δωρεάν, και προβλέπεται να χρεώνει κάποιο άγνωστο ακόμα ποσό, μόλις συμπληρωθούν 100 αποστολές σχολίων το μήνα. Για να το αποκτήσετε, εισάγετε το e-mail σας και ένα Javascript στην σελίδα σας και είστε έτοιμοι.

(proho)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook