Μετά τη σημαντική νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Ηλυσιακού ο ΑΓΟΡ έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας το Σάββατο το απόγευμα (5μ.μ ΕΤ3) στο Κλειστό της Πυλαίας κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας μπάσκετ των ανδρών.

Τα προβλήματα δεν λείπουν σε ένα ακόμη ματς για τον Στ. Κουφό καθώς ο Ν. Παπανικολάου ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και μια θλάση στον δικέφαλο και θα προσπαθήσει να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Όσο για τον Πέτγουει έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και επέστρεψε μόλις την Πέμπτη στις προπονήσεις αλλά και αυτός εκτιμάται ότι θα μπορέσει να δώσει το παρόν στο αυριανό παιχνίδι έστω και για λίγα λεπτά.

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΓΟΡ ο προπονητής της Ρεθυμνιώτικης ομάδας Στέργιος Κουφός καθώς και ο πλέϊ μέϊκερ της ομάδας Γιώργος Δέδας.

Ο Στέργιος Κουφός επισήμανε : «Για μία ακόμη εβδομάδα είμαστε προβληματισμένοι γιατί ούτε αυτήν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση, σε ιδανικές συνθήκες, αφού πάλι δεν ήμασταν πλήρεις. Έτσι όπως είναι τα πράγματα πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτές τις καταστάσεις.

Όσο δεν μπορούμε να κερδίσουμε μέρες προπόνησης, όντας πλήρης σαν ομάδα, παραμένουμε σταθεροί στο παιχνίδι μας ή καλύτερα σε αγωνιστική πτώση γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε καλή προπόνηση.

Το ματς που παίζουμε δεν είναι και το ποιο εύκολο, σε μια χρονική στιγμή που ο ΠΑΟΚ φαίνεται να ανακάμπτει και να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά πρώτα θέλουμε να επουλώσουμε τις δικές μας «πληγές».

Θα μπορούσαμε να πούμε πως για εμάς είναι μια κακή χρονική συγκυρία να αντιμετωπίζουμε αυτήν την εποχή τον ΠΑΟΚ, αφού μετά από το μέτριο ξεκίνημα του, τώρα τον βρίσκουμε σε μια ψυχολογική ανάταση. Το ζητούμενο είναι να είμαστε εμείς ανταγωνιστικοί και σοβαροί, αλλά και να πιστοποιήσουμε πως η δουλειά που κάνουμε, τουλάχιστον αμυντικά, να μας βρει πιο έτοιμους».

Ο Γιώργος Δέδας από την πλευρά του τόνισε : «Αν εξαιρέσουμε τα προβλήματα τραυματισμών, η προετοιμασία έχει πάει πολύ καλά. Προπονηθήκαμε βάσει του αγωνιστικού στιλ του ΠΑΟΚ, σε άμυνα και επίθεση, με σκοπό να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί».

Για το γεγονός πως θ’ αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα υπογράμμισε : «Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Η περασμένη σεζόν για τον ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη της τελευταίας δεκαετίας και για την ομάδα και για μένα προσωπικά. Οι αναμνήσεις είναι πάρα πολύ καλές, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Τώρα παίζω για τον ΑΓΟΡ και θα κάνω ότι μπορώ για να κερδίσει η ομάδα μου».

Το πρόγραμμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία του μπάσκετ :

Σάββατο 26 Νοεμβρίου

17.00 Ηλυσιακός Περιστέρι
(Χριστοδούλου, Σώμος, Ξενικάκης)
17.00 ΠΑΟΚ ΑΓΟ Ρεθύμνου (ΕΤ-3)
(Σχινάς, Μητσόπουλος, Διαμάντης)
17.00 Μαρούσι Πανιώνιος
(Γκόντας, Κορομηλάς, Σταματόπουλος)
17.00 Ίκαρος Καλλιθέας ΚΑΟ Δράμας
(Καρακατσούνης, Φούφης, Πανταζής)
19.00 Ολυμπιακός Κολοσσός Ρόδου (ΝΕΤ)
(Αφεντουλίδης, Βαρδάλος, Α. Αναστόπουλος)

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

17.00 Καβάλα Παναθηναϊκός (ΝΕΤ)
(Π. Αναστόπουλος, Μάνος, Ταρενίδης Στ.)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook