Μάγεψε χιλιάδες κόσμο και έμεινε στην ιστορία τραγουδώντας όλο νάζι και σεξ-απίλ «Happy birthday, Mr President» στον John F. Kennedy το 1962.

Σήμερα, 49 χρόνια μετά, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας «Η βδομάδα μου με την Μέριλιν», η ηθοποιός Joan Copeland, που ήταν παρούσα σ εκείνη τη γιορτή, αποκαλύπτει μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία από τη βραδιά.

Ο λόγος που η φωνή της Μέριλιν ήταν τόσο αχνή και αισθησιακή ήταν γιατί η σταρ ήταν… λαχανιασμένη! Όπως αφηγείται η Copeland, η Μέριλιν άργησε να φτάσει και έψαχνε τρέχοντας τη σωστή πόρτα για να ανέβει στη σκηνή. Το αποτέλεσμα ήταν να μη μπορεί να βγει η φωνή της. Η φαινομενικά άτυχη στιγμή, της χάρισε μια στιγμή που έμεινε στην ιστορία!

Φυσικά, το «λαχάνιασμα» δε θα ήταν αρκετό, χωρίς τη σέξι εμφάνισή της με το εφαρμοστό Jean Louis φόρεμα και την πληθωρική της προσωπικότητα.

Το ιστορικό τραγούδι, που ήταν το «δώρο» του Κένεντι για τα 45α γενέθλιά του, άφησε το στίγμα του εκτός των άλλων και λόγω των φημών για σχέση του προέδρου με την αισθησιακή στάρλετ. Όταν η Μέριλιν τελείωσε την αφιέρωσή της, ο Κένεντι ανέβηκε στη σκηνή και δήλωσε «Μπορώ τώρα να αποχωρήσω από την πολιτική, αφού μου τραγούδησαν με ένα τόσο γλυκό τρόπο». Η ειρωνεία είναι πως ένα χρόνο μετά, δολοφονήθηκε.

http://pdxretro.com/wp-content/uploads/2011/05/Kennedy-Monroe_thumb3_thumb_thumb.jpg

Απολαύστε το μοναδικό στιγμιότυπο από εκείνη τη βραδιά.


(newsbeast)