Με τρεις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Άρη θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι δύο εξ αυτών θα είναι αναγκαστικές με τον Ντένις Σόουζα να παίρνει την θέση του τιμωρημένου Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας και τον Λεωνίδα Καμπάνταη να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης στη θέση του επίσης τιμωρημένου Βαγγέλη Μάντζιου.

Από εκεί και πέρα αναμένεται ακόμη μια αλλαγή στο βασικό σχήμα με τον Φώτη Παπουλή να ξεκινάει από την αρχή στο αριστερό άκρο της επίθεσης στη θέση του Μίρνες Σίσιτς που δεν τα πήγε τόσο καλά στο παιχνίδι με τον Άρη. Άλλωστε ο Αναστόπουλος ποντάρει πολλά στην ταχύτητα του Φ. Παπουλή που μπορεί να δημιουργήσει πολλά ρήγματα στην άμυνα των «πρασίνων».

Η προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα με τον Ερόλ Μπουλούτ και πάλι να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα και να υπολογίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο στις 4 το απόγευμα με προπόνηση που θα κάνουν οι παίκτες στις εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου ενώ στη συνέχεια η αποστολή θα πετάξει στις 6.30 το απόγευμα για την Αθήνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook