Πρώτη καλεσμένη στο «Βράδυ» της Παρασκευής με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ήταν \”η πιο ακομπλεξάριστη γυναίκα της ελληνικής τηλεόρασης\”, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος, η Μαρία Μπακοδήμου.

Ξεκινώντας τη συζήτηση από τις δουλειές που έχει κάνει κατά καιρούς, ο Πέτρος Κωστόπουλος προλογίζοντάς την, είπε για εκείνη πως έχει δουλέψει σαν ραδιοφωνική παραγωγός, ηθοποιός, διευθύντρια περιοδικού, όλα με μεγάλη επιτυχία. Σε αυτά η ίδια πρόσθεσε πως έχει δουλέψει και στο κυλικείο της Νομικής, όπου φοιτούσε στο Οικονομικό της τμήμα.

Μιλώντας για τα φοιτητικά της χρόνια αποκάλυψε: «Εγώ πήγα στο Οικονομικό της Νομικής, έμπλεξα με τη θεατρική ομάδα της νομικής, τους ωραίους της σχολής και μπήκα στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Βορείου Ελλάδος» ενώ πρόσθεσε ότι από το Οικονομικό της Νομικής δεν αποφοίτησε ποτέ. Ακόμα, για εκείνη την εποχή διηγήθηκε πως όταν τους τελείωναν τα χρήματα, επειδή το τότε αγόρι της ήταν φοιτητής ιατρικής, ντύνονταν γιατροί και πήγαιναν να φάνε σε όποιο νοσοκομείο εφημέρευε.

Αν και άνθρωπος της τηλεόρασης, δεν παρακολουθεί ειδήσεις; Η ίδια ξεκαθάρισε: «Ποτέ δεν βλέπω ειδήσεις. Είναι τοξικές πάρα πολύ. Αν θέλω ενημέρωση, διαβάζω ίντερνετ. Δεν είναι αυτό που λες “Παναγία μου χανόμαστε! Να βάλω τα παιδιά μου κάτω απ τα κρεβάτια να σωθούμε”».

Στη συνέχεια, απευθυνόμενη στον Πέτρο Κωστόπουλο, βασιζόμενη σε πρόσφατες δηλώσεις του πως έχει αντιμετωπίσει 14 φορές σεξουαλικό πρόβλημα, εκείνη του είπε: «Θεωρώ ότι ένας άντρας που δηλώνει ότι είχε πρόβλημα σεξουαλικό είναι τόσο \”ΟΚ\” με αυτό το ζήτημα» ενώ δηλώνει θαυμάστρια του «αντρικού χιούμορ».

Όσο για τη θεματολογία της εκπομπής της, σχολίασε: « Ο καθένας μπορεί να παρεξηγηθεί από το πρώτο λεπτό της εκπομπής, μέχρι το τελευταίο. Δεν μπορώ να απολογούμαι στον καθένα. Και το λέω αυτό, επειδή δεν έχω εμπάθεια με κανένα».

Για τη σχέση της, σήμερα, με τους άντρες είπε: «Όταν δεν τα βρίσκεις όλα σε έναν άνθρωπο, ψάχνεις να βρεις κομμάτια σε πολλούς», ενώ για τον Φώτη Σεργουλόπουλο αποκάλυψε: «Ο Φώτης έχει σκεφτεί να υιοθετήσει ένα παιδί. Είχε αρχίσει να το ψάχνει, βέβαια δεν είναι πολύ εύκολη αυτή η διαδικασία. Ένα παιδί θα ήταν πολύ ευτυχισμένο να έχει μπαμπά τον Φώτη».

Τέλος, η Μαρία Μπακοδήμου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, για τις οποίες είπε: «Ζούμε όλοι με αυτό συναίσθημα της εξαπάτησης. Νιώθουμε μ@@@ς. Όλοι νιώθουν αυτό το συναίσθημα, το πώς αντιδρά όμως ο καθένας, είναι θέμα προσωπικότητας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook