Ένα είναι βέβαιο ότι όλοι – ανεξαρτήτως ηλικίας – θα θέλουν να καταταγούν ρίχνοντας μία και μόνο ματιά στις…καυτές φανταρίνες. Είναι βέβαιο ότι ακόμα και ο πιο σκληρός στρατιώτης θα φωνάξει…παραδίνομαι μπροστά τους. Είναι ικανές να βγάλουν νοκ άουτ ακόμα και τον…John Rambo του Σιλβέστερ Σταλόνε.

Ποιές είναι οι συγκεκριμένες κυρίες. Τα καυτά μοντέλα που πόζαραν για το πολυαναμενόμενο ημερολόγιο \”Hot Shots\” για το 2012. Προκλητικές και σέξι οι στρατιωτίνες του 2012 είναι ντυμένες με καυτά σορτς, αποκαλυπτικά μαγιό σε χρώματα παραλλαγής και ποζάρουν κρατώντας…βαρύ οπλισμό.

Με λάγνο βλέμμα που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκαλέσει…τον εχθρό οι συγκεκριμένες κυρίες δείχνουν να γνωρίζουν και από όπλα. Όλες για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έκαναν ειδική εκπαίδευση προκειμένου να μάθουν τη χρήση αυτομάτων όπλων και τουφεκιών.

\"\"Ο λόγος; Η εταιρεία που εκδίδει το ημερολόγιο εμπορεύεται όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό γενικότερα.Βέβαια όταν μία σέξι καλλονή τόπλες φορώντας αποκλειστικά και μόνο ένα στρινγκ κρατάει στα χέρια της ένα ημι-αυτόματο ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα παρατηρήσουν αν κρατάει το όπλο σωστά.

Η φωτογράφιση έγινε σε χώρους όπου εκπαιδεύονται οι κομάντος και όπως μπορεί να δει κανείς και στις φωτογραφίες, το \”γυμνό\” τοπίο ταιριάζει απόλυτα με τα …γυμνό προφίλ των κοριτσιών.

Το ημερολόγιο \”Hot Shots\” μεγάλης βρετανικής εταιρείας εκδίδεται για πέμπτη συνεχή χρονιά. Η έκδοση αποτελεί γεγονός και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήδη τα τεύχη έχουν προπωληθεί.

Μερικά από τα διασημότερα μοντέλα της Βρετανίας φωτογραφήθηκαν για το ημερολόγια που θα αρχίσει να κυκλοφορεί στις αρχές Δεκεμβρίου. Φέτος το 50% από τα κέρδη των πωλήσεων του ημερολογίου θα διατεθούν στο ίδρυμα \”Βοήθεια για τους Ήρωες\”, το οποίο βοηθάει τους βετεράνους πολέμου της Βρετανίας, που έχουν τραυματισθεί και αντιμετωπίζουν προβλήματα βιοπορισμού.

\"\"

\"\"

\"http://www.real.gr/filescalendar/2011/November/hot/hot/702.jpg\"

Δείτε το video με το making of του ημερολογίου hot shots

(real)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook