Νέα επεισόδια σημειώθηκαν στην Κερατέα κατά τη διάρκεια της νύχτας, με οδομαχίες, μολότοφ, πετροπόλεμο, ζημιές σε έξι περιπολικά αλλά και τη χρήση χημικών από αστυνομικούς.

Οι ταραχές ξεκίνησαν στη λεωφόρο Λαυρίου, όπου κάτοικοι διαμαρτύρονται για την κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή. Οι αστυνομικές δυνάμεις, με τη χρήση χημικών, επιχείρησαν να απομακρύνουν τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι απάντησαν πετώντας μολότοφ.

Μετά τα μεσάνυχτα εκδηλώθηκε φωτιά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας. Οι κάτοικοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμιξη και κατήγγειλαν τους αστυνομικούς για δολιοφθορές και πρόκληση ζημιών σε σταθμευμένα οχήματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία νεαροί προκάλεσαν φθορές σε έξι υπηρεσιακά αυτοκίνητα της αστυνομίας και στα τμήματα Τροχαίας και Τάξης.

Οι αστυνομικές Αρχές υποστηρίζουν ότι περίπου 150 άτομα, μεταξύ των οποίων και κάποια με καλυμμένα πρόσωπα επιτέθηκαν αρχικά στο τμήμα τροχαίας Κερατέας, προκαλώντας ζημιές και στη συνέχεια πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και με πέτρες, ξύλα και μολότοφ προξένησαν φθορές σε άλλα τρία οχήματα, σε τζάμια του τμήματος και στη σκοπιά.

enet.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook