Ο express γάμος της Kim Kardashianκαι του Chris Humpries είναι παρελθόν, όμως συνεχίζει να απασχολεί τους απανταχού θαυμαστές της Kim. Κι αυτό γιατί κάθε μέρα βγαίνει στο φως και μία juicy λεπτομέρεια από τον κοινό τους βίο που δείχνει ότι τα παιδιά είχαν… «σοβαρό πρόβλημα».

   

Πρώτο και κύριο το γεγονός ότι ο Chris είχε πολύ κακή συμπεριφορά απέναντι στην Kim. Όλο… χοντροκ***λα την έλεγε την κοπέλα και την πλήγωνε βαθύτατα. Το θέμα των κιλών μάλιστα το έθιγε πάντα, ακόμα και τις πιο ακατάλληλες στιγμές.

\"http://www.star.gr/uploads/fotoreportaz/2011/11/13070_0931.jpg\"

Όπως ας πούμε το πρώτο πρωί που ξύπνησαν ως παντρεμένοι! Κυκλοφόρησε που λέτε ένα απόσπασμα από το νέο επεισόδιο του reality της Kim που δείχνει τους δυο τους στην κρεβατοκάμαρα το πρώτο πρωινό τους ως σύζυγοι.

   
Ο Chris πάει να πάρει αγκαλιά της Kim και τι της λέει ο αθεόφοβος; «Μάλλον έφαγε πολύ γαμήλια τούρτα»!!!!

\"http://www.star.gr/uploads/fotoreportaz/2011/11/13075_0934.jpg\"

Τι είπατε; Η Kim είχε πει ότι δε θα προβάλλει καθόλου τον γάμο των 72 ημερών στο reality που πρωταγωνιστεί; Ε… είπε, ξείπε!!! Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!
    

Δεν ήταν όμως μόνο οι προσβολές του Chris που πλήγωναν την Kim. Ο μπασκετμπολίστας δεν μπορούσε σου λέει και πολύ τη συγκατοίκηση με την αδελφή της Kim, το σύζυγό της και το μωρό τους, γιατί ο μικρός ξύπναγε νωρίς και δεν τον άφηνε να κοιμηθεί!
   
\"http://www.star.gr/uploads/fotoreportaz/2011/11/13074_0934.jpg\"

Επίσης, ένα ακόμα «σοβαρότατο» πρόβλημα, που η Kim με τίποτα δεν μπορούσε να ξεπεράσει ήταν η… ακαταστασία του συζύγου!

Ε… είναι να αναρωτιέστε γιατί ο γάμος κράτησε μόνο 72 μέρες; Πώς να αντέξει τόσα βάσανα η κακομοίρα η Kim!

\"http://www.star.gr/uploads/fotoreportaz/2011/11/13071_0932.jpg\" />

(star)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook