Ολοκληρώθηκε σήμερα , στο Ηράκλειο, εκπαίδευση του προσωπικού, διάρκειας έξι ημερών, για τη στελέχωση των Ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης.

Η εκπαίδευση διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης με εκπαιδευτές προσωπικό του Τμήματος Εκπαίδευσης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής και της Διεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών.

Στην εκπαίδευση συμμετείχαν είκοσι πέντε (25) εκπαιδευόμενοι αστυνομικοί και Ειδικοί Φρουροί που στελεχώνουν τις ήδη υπάρχουσες Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. των Αστυνομικών Διευθύνσεων Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου, καθώς και της νέοσυγκροτηθείσας Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιεράπετρας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου.

Στόχος της εκπαίδευσης ήταν η μετεκπαίδευση των προϋπαρχόντων μελών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με σκοπό να βελτιώνεται η ετοιμότητα και η επίδοσή τους, αλλά και η προετοιμασία των νέων μελών της, ώστε να ανταποκρίνονται στην ανάγκη ταχείας και μαχητικής επέμβασης τόσο για την πρόληψη, όσο και για την καταστολή κάθε εγκληματικής δραστηριότητας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook