Ικανοποιημένος από τη νίκη και την ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί δήλωσε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη στην αρχική του τοποθέτηση για τη νίκη της ομάδα του επισήμανε :
«Πετύχαμε μια νίκη με πολύ κόπο και προσπάθεια . Όλο αυτό το διάστημα από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα συμβαίνουν πράγματα και γεγονότα που δυσκολεύουν την προσπάθεια μας για να πάμε ψηλότερα. Είτε αυτοί είναι κάποιοι εξωγενείς παράγοντες είτε κάποιοι τραυματισμοί η τιμωρίες ποδοσφαιριστών, η η μη καλά προσπάθεια από κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου. Κερδίσαμε όμως και όταν κερδίζεις η ψυχολογία γίνεται καλύτερη και νιώθεις ότι μπορείς να κερδίσεις και τον επόμενο αντίπαλο.

Προχωρώντας στην ανάλυση του αγώνα ο Καβαλιώτης τεχνικός υπογράμμισε :
«Προηγούμασταν άνετα με 2-0 μέχρι το 78΄όπου έγινε το πέναλτι , αλλά κάναμε κάποιες επιπολαιότητες που έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να μπει στο παιχνίδι. Θα έπρεπε να κρατήσουμε πάντως με περισσότερη άνεση το 2-0. Τα ματς αυτά πάντως έχουν πολύ άγχος και υπάρχει μια πίεση που αυτή βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να ανασυνταχτούμε να κοιτάξουμε μπροστά γιατί η συνέχεια του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολη».

Αναφερόμενος στην διαιτησία τόνισε ότι ήταν πάρα πολύ καλή και οι τρεις διαιτητές :

«Η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή σήμερα και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στους τρεις διαιτητές γιατί δεν έχουμε να αναφέρουμε κάτι από πλευράς διαιτησίας για αυτό το παιχνίδι. Και η κόκκινη κάρτα του Σαρρή είναι σωστή επειδή ήμουνα κοντά και είδα την φάση και το πέναλτι που δίνεται στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη συνέχεια ο Ν. Καραγεωργίου ρωτήθηκε για τον Κουτσιανικούλη που έδειξε αρκετά κεφάτος στο σημερινό ματς λέγοντας :

«Ο Κουτσιανικούλης αρχίζει δειλά δειλά να εμφανίζει κάποια καλά στοιχεία και πιστεύω ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα δούμε τον Κουτσιανικούλη που ξέραμε πριν φύγει για τον ΠΑΟΚ».

Για το μεταγραφικό πλάνο που έχει καταστρώσει εν όψει Ιανουαρίου ο Καραγεωργίου δήλωσε :

«Θέλουμε να κάνουμε μια μεταγραφή στο χώρο της μεσαίας γραμμής μετά τον τραυματισμό του Ρομάνο. . Πρέπει να ενισχύσουμε καλά την ομάδα σε αυτή την θέση . Προς το παρόν σκεφτόμαστε να κάνουμε μια μεταγραφή τον Ιανουάριο αν προκύψει κάτι άλλο στη συνέχεια θα το δούμε.

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Εργοτέλη εξέφρασε το παράπονο του για τον Λέαλ λέγοντας ουσιαστικά ότι βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη εδώ και καιρό χτυπώντας παράλληλα το «καμπανάκι» στον Ουρουγουανό επιθετικό

«Ο καλός Λεάλ χωρίς τα προβλήματα του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου μπορεί να κάνει πολλά. Σήμερα μπήκε στο ματς και δεν νομίζω ότι έκανε κάτι σπουδαίο εκτός από το δοκάρι που αυτές οι φάσεις είναι για να τον χειροκροτήσουν τα παιδάκια στην κερκίδα. Ο Λεάλ , όπως και ο Μπούντιμιρ είναι παιδιά που πρέπει να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον Εργοτέλη γιατί έχουμε επενδύσει πάνω σε αυτούς και περιμένουμε πολύ περισσότερα στη συνέχεια. Για παράδειγμα ο Λεάλ μετά την 2η αγωνιστική δεν έχει ξαναφανεί στο γήπεδο. Πότε θα τον ξαναδούμε όταν τελειώσει το πρωτάθλημα ;. Ο Εργοτέλης μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος όταν συμμετέχουν πιο πολύ στην ομάδα αυτά τα παιδιά που ανέφερε συν τον Ολίσε που προέρχεται από πολλούς τραυματισμούς και πρέπει να δουλέψει και με άλλους τρόπους».

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Χριστόπουλος από την πλευρά του στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε :

«Από την αρχή του αγώνα γνωρίζαμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Εργοτέλης με τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του. Προσπαθήσαμε να τοποθετήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορους παίκτες είχαμε στη διάθεση μας και έχοντας στην αριστερή πτέρυγα τον Ντε Βισέντι να βγάλουμε κάποιες μπαλιές προς αυτούς. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα μετά την απόλυση του κ. Ντεμόλ αλλά πιστεύω ότι οι παίκτες μου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να παλέψουνε το παιχνίδι».

Αναφερόμενος στην εικόνα του αγώνα και στην εξέλιξη του ο προπονητής των φιλοξενούμενων υπογράμμισε :

«Παρά το καλό ξεκίνημα που κάναμε δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ από τον Φραγκουλάκη αλλά στη συνέχεια χάσαμε καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Μας έλειπε όμως η αυτοπεποίθηση την οποία αρχίσαμε να βρίσκουμε στην εξέλιξη του αγώνα . Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου κάναμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές όμως δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ από στημένη φάση , αλλά και πάλι βρήκαμε τον τρόπο να αντιδράσουμε και να μειώσουμε σε 2-1 . Με το 2-1 ξαναμπήκαμε στο ματς και υπήρχε πίστη ότι θα ισοφαρίσουμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών και υπερήφανος που τους καθοδήγησα στο σημερινό παιχνίδι. Έδωσαν και την ψυχή τους για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και όποια ευθύνη υπάρχει για την ήττα είναι δική μου γιατί ίσως δεν μπόρεσα να τους προετοιμάσω καλά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook