Η παράδοση της ημέρας των τεράστιων εκπτώσεων που οδηγεί σε τεράστιες ουρές έξω από πολυκαταστήματα, συνδυασμένη με την κρίση, οδηγεί σε -επιεικώς- φαιδρές καταστάσεις.

Στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ μία γυναίκα που περίμενε σε ένα WalMart έρθει η επόμενη \”παλέτα\” με τα Xbox, συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται να προλάβει και αυτή ένα κομμάτι, μόλις αυτά άρχισαν να \”κάνουν φτερά\”.

Εβγαλε λοιπόν το σπρέι αυτοάμυνας που είχε στην τσάντα και άρχισε να ψεκάζει άλλους πελάτες, προκειμένου να φτάσει στο πολυπόθητο αντικείμενο.

Ενώ δεκάδες άτομα προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν το δακρυγόνο, αυτή ατάραχη πήρε το Xbox και πήγε στα ταμεία, πλήρωσε και αποχώρησε. Η Πυροσβεστική που επενέβη στο σημείο χρειάστηκε να δώσει πρώτες βοήθειες σε περίπου 20 άτομα, μεταξύ τους και σε παιδιά.

Αργότερα, όταν τα ΜΜΕ προέβαλαν το θέμα και έγινε γνωστό ότι η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, η εν λόγω κυρία παρουσιάστηκε αυτοβούλως σε αστυνομικό τμήμα.

Λόγω του ότι συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων από τα θύματα, δεν της απαγγέλθηκε άμεσα κατηγορία, αλλά εάν το αποφασίσουν οι εισαγγελικές Αρχές, την περιμένει κατηγορία για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό δεν ήταν η μόνη βίαιη πράξη που σχετίζεται με την \”Μαύρη Παρασκευή, τόσο στην περιοχή όσο και γενικά στις ΗΠΑ. Στα βόρεια της Καλιφόρνια, ένας άνδρας που φόρτωνε στο αυτοκίνητό του αυτά που αγόρασε δέχθηκε επίθεση από κλέφτες, που τον πυροβόλησαν, αφήνοντάς τον σε κρίσιμη κατάσταση.

Σε άλλες περιπτώσεις, οι φύλακες χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν αυτοί δακρυγόνα σπρέι και εκκενωτές για να διαχειριστούν τα πλήθη καταναλωτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook