Αν προσθέταμε δίπλα στο όνομά του τα επίθετα «ευθύς», «ζεστός», «τολμηρός» και « γοητευτικός», τότε θα βλέπαμε ξεκάθαρα γιατί οι γυναίκες τρελλαίνονται για τον Κώστα Φραγκολιά. Το αγόρι που ονειρευόταν να γίνει ποδοσφαιριστής, και κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο γνωστά εξαγώγιμα “προϊόντα” της ελληνικής ομορφιάς, μιλά στο Down Town για τα παλιά και τα νέα δεδομένα της ζωής του.  Και φυσικά για το Dancing on Ice!

Τώρα με το rockumentary της Άννας Βίσση θυμηθήκαμε ότι ένας από τους μεγάλους και ηχηρούς δεσμούς της ήταν αυτός μαζί σου… Σου άρεσε το Όσο Έχω Φωνή;
Το είδα αποσπασματικά. Ως ιδέα και ως concept μου αρέσει πολύ για πολλούς λόγους. Βλέπεις τη ζωή μιας πραγματικής star, τι περνάει, τις ανασφάλειές της, τα άγχη της και το πόσο πολύ κοπιάζει για να δούμε εμείς όλο αυτό το ωραίο αποτέλεσμα. Συν ότι η Άννα αποφάσισε να μιλήσει η ίδια για τη ζωή της, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουν μιλήσει όλοι για εκείνη.

Σε ενόχλησε που δεν αναφέρθηκε το όνομά σου στους μεγάλους έρωτές της;
Όχι, καθόλου. Τι δηλαδή, να κάτσω να κλαφτώ ότι δεν ήμουν ο μεγάλος έρωτας της Άννας; Να ήμουν μάγκας να το πετύχαινα!

Εσύ όλο εκείνο το διάστημα (αλλά και έπειτα) κράτησες σιγή ιχθύος για το δεσμό σας, ποτέ δεν μίλησες…
Είναι κάτι που αφορά μόνο εμένα και την Άννα.

Μιλάτε τώρα; Είστε φιλαράκια, τη συμβουλεύεσαι;
Φιλαράκια… Είμαστε κάτι ανάμεσα σε δυο παλιούς γνωστούς και φιλαράκια. Μιλάμε δυο τρεις φορές το χρόνο. Αλλά πάντα με αγάπη και πάντα με σεβασμό.

Τι είναι αυτό που τραβάει έναν άντρα σε μια μεγαλύτερή του;
Είναι ότι ίσως έχει καλύτερη επικοινωνία, πιο ανέμελο σεξ…

\"http://www.myworld.gr/assets/media/Top/people/87110.jpg\"Τα τελευταία χρόνια έχεις σχέση με τη Μαρκέλλα, ένα πανέμορφο κορίτσι εκτός showbiz.
Nαι, είναι μια σχέση σοβαρή. Έχουμε τα πάνω μας, έχουμε και τα κάτω μας. Υπάρχει ελπίδα. (γελάει) Είναι ο άνθρωπός μου, έχω ζήσει ακραίες καταστάσεις, και άσχημες αλλά και υπέροχες στιγμές. Είμαστε πολύ κοντά στον τρόπο σκέψης. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος –αρκεί να το πιστέψει και η ίδια– και τη χρειάζομαι στη ζωή μου. Και αυτό να το πιστέψει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook