Ελληνίδα πορνοστάρ Σάσα Γκρέι (Sasha Grey) αποσύρθηκε εδώ και 2 χρόνια από την… ενεργό δράση και άνοιξε δική της εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών. Στον ελεύθερο χρόνο της, λοιπόν, έχει βαλθεί να κάνει αγαθοεργίες!

Προθυμοποιήθηκε μάλιστα να διαβάσει αποσπάσματα από παραμύθια στους 7χρονους μαθητές του δημοτικού σχολείου Έμερσον στο Κόμτον της Καλιφόρνια.

Οι γονείς έπαθαν απανωτά εγκεφαλικά στο δεξί ημισφαίριο και ξέσπασε ασφαλώς κυκλώνας αντιδράσεων για το τι θα μπορούσε να ξεφύγει από τα χείλη της 23χρονης Σάσας – η οποία να θυμίσουμε ότι το έχει βραβευτεί από τη βιομηχανία πορνό για όλες σχεδόν τις ερωτικές «στάσεις» που έχει πάρει στην καριέρα της.

Ο θεσμός «Read Across America» περιλαμβάνει την εθελοντική συμμετοχή διασημοτήτων στην ανάγνωση βιβλίων σε σχολεία με στόχο την προώθησή τους… και η κατά κόσμον Μαρίνα- Άννα Χατζή όσο να πεις είναι διασημότητα.

Στις προσβόλες που διατυπώθηκαν για την ηθική της, η νεαρή πρώην πορνοστάρ απάντησε ως σύγχρονη Μαρία Μαγδαληνή: «Συμμετείχα σε αυτό το πρόγραμμα πιστεύοντας πως ο καθένας δικαιούται να σχηματίσει τη δική του άποψη για το τι κάνω και ποια είμαι. Είμαι ηθοποιός, αρτίστα, κόρη, αδελφή, σύντροφος. Έχω ένα παρελθόν με το οποίο μπορεί κάποιοι να διαφωνούν, αλλά δεν ορίζει το ποια είμαι.

Πιστεύω σε ένα μέλλον για τα παιδιά μας και θα συνεχίσω να επικροτώ και να συμβάλλω σε οποιαδήποτε εκπαιδευτική ενέργεια εστιάζει στη διαπιδαγώγησή τους.»
 
tsantiri.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook